PVC Voksen Raincoat

PVC voksen regnfrakk Vi støtter PVC voksen regnfrakk Kina Produksjon, forskning og utvikling, design og andre tjenester. Vi har vært i PVC-regnbuen år gammel, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også PVC dame regnjakke. Varemerke: Lideming Export: ja Hvorvidt: nei ....
Chat nå

Produktdetaljer

PVC voksen regnjakke

Vi støtter PVC voksen regnfrakk Kina Produksjon, forskning og utvikling, design og andre tjenester. Vi har vært i PVC-regnbuen år gammel, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også PVC dame regnjakke.

Merke: Lideming

Eksport: Ja

Hvorvidt: Nei.

Vanntett klisterlag: PVC lim.

Gjeldende nummer: 1 person.

Materialkvalitet: PVC

Pakke: OPP bag

Måleenhet: stykke

Farge: rosa / gul / blå / hvit.

Bruk måte: Utendørs reise nødvendig, regnfull kan gjentas mange ganger, ikke lett å bryte.

Spesielt punkt: liten og lett å bære, det er sommer og regnvær ut av nødvendige forsyninger.

PVC-materiale kan resirkuleres gjentatte ganger, grønn miljøvern, stabil ytelse. Den er elastisk med gummi, veldig myk og har sterk seighet, og den har god fleksibilitet ved lav temperatur. God gjennomsiktighet og god glans, god anti-aldring og ozonresistens, ingen toksisitet, er et pålitelig materiale for regnfrakker.


image001_ 副本 .jpg

image003_ 副本 .jpg

image005_ 副本 .jpg

image007_ 副本 .jpg


FAQ:

Hvordan øke klæbemidlet i PVC-regnfrakkduk?
PVC-regnfrakk er å lime PVC med polyester, nylon, Oxford osv. Den første legges kluten på et lag med pasta (kalles innrammet), det er montert på limemaskinen (belegg) og deretter limt inn på kalenderen eller lamineringsmaskin. Pastaen som brukes er forskjellig fra hvert selskap.

PVC-regntrekk lim har utmerket varmebestandighet, kald motstand, vannmotstand, oljebestandighet, korrosjons aldring og gode mekaniske egenskaper, praktisk og sikker konstruksjon, giftfri og smakløs, med en viss grad av flammehemmende.

Klæbemidlet i PVC-regnfrakk lim er høyt, og ødeleggelsen testen kan oppnå effekten av plastisk kroppsspring.

Fleksibel formel, ingen intern spenningsspredning etter herding, utmerket motstand mot lav temperatur, høy temperatur og høy luftfuktighet.

Rask herdingshastighet, noen få sekunder å finne, ett minutt for å nå maksimal styrke, kraftig forbedret arbeidseffektivitet

Etter herding er den helt gjennomsiktig. Produktet vil ikke bli gul i lang tid og vil ikke bli hvitt.

Sammenlignet med det tradisjonelle øyeblikkelige limet, har det fordelene med motstand mot ringtesting, ikke-bleking og god fleksibilitet.

Den kan enkelt betjenes ved automatisk maskinutlevering eller skjerm utskrift.


Forespørsel