PVC Children Raincoat

PVC barn regnfrakk Vi støtter PVC-barn regnfrakk Kina Produsent. Vi viet oss til PVC-regnbuksjakke 12 år, som dekker det meste av Europa og Amerika. Vi leverer også PVC dame regnjakke. Merke: Lideming Eksport: ja Hvorvidt: Nei. Vanntett klebende lag: PVC ...

Produktdetaljer

PVC barn regnjakke

Vi støtter PVC barn regntøy Kina Produsent. Vi viet oss til PVC-regnbuksjakke 12 år, som dekker det meste av Europa og Amerika. Vi leverer også PVC dame regnjakke.

Merke: Lideming

Eksport: Ja

Hvorvidt: Nei.

Vanntett klisterlag: PVC lim.

Gjeldende nummer: 1 person.

Materialkvalitet: PVC

Pakke: OPP bag

Måleenhet: stykke

farge: rosa / gul / blå / hvit.

Bruk måte: Utendørs reise nødvendig, regnfull kan gjentas mange ganger, ikke lett å bryte.

Spesielt punkt: liten og lett å bære, det er sommer og regnvær ut av nødvendige forsyninger.Utformingen av toppen av hodet kan justeres i henhold til hodestørrelsen, for ikke å blokkere utsikten. Halsens øverste kant er forsterket med et høyt hårdhetst stoff, noe som gjør randen mer bred og formet for å forhindre regnet i å dryppe inn i ansiktet. Kragen vedtar oppgraderingsknappen, noe som er mer behagelig og praktisk enn det magiske, og kvaliteten er forbedret. For vanlig magisk pinne for å overholde manglene i forbedringen, erstattet ikke-stick magisk pasta, mer praktisk, levetiden også betydelig utvidet. Fugemasse, den myke graden oppgraderingen, den vanntette effekten er bedre, og trykklimmen mykhet oppgraderer, mer passende regnfrakk overflaten, fra termisk komfort.FAQ:

1, Fordeler og testmetoder av PVC-barn regnfrakk.

Det er svært nødvendig å lage en PVC-regnjakke til barnet ditt.

En praktisk og bærbar regnfrakk for barnet ditt, vil forhindre at barnet ditt blir et drunkende barn, for eksempel hvis du glemmer å sende en paraply til barnet ditt på grunn av din travle timeplan, eller hvis det ikke er tid til å hente barnet ditt hjem igjen i den regntunge dagen. Den spesielle utformingen av PVC-regnjakken kan bedre beskytte barnet ditt mot regn, og det er også tryggere og mer praktisk enn paraplyen.

Fordeler og prøvemetoder av PVC-barn regnjakke:

Byggekvalitet: nøkkelen av dobbeltlinjen, nåløyet har tetningsmasse, vanntett grundig, alt kan sees direkte gjennom øynene

Mykt stoff: Det er ikke bare behagelig å ha på seg, men også PVC-regnjakken blir ikke en slitasje. Vennligst ikke misforstå myke stoffer for tynn. Du kan veie den for analyse.

Veldig sterk: Du kan rive stoffet og teste det. Vanlige stoffer vil knekke og PVC-barnets regnjakke vil ikke bevege seg.

Ingen lukt: for å sikre brukerens helse og komfort. Noen mindre kjente og dårlige regnejakker har en stor dårlig lukt. Kjøpere som har kjøpt andre merker av PVC-regnjakker, må vite at noen av dem vil føle seg pustefylt.


Hot Tags: PVC barn regnfrakk, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like