PVC-menn Raincoat

PVC menn regnfrakk Vi støtter PVC menn regnfrakke Kina Produksjon, forskning og utvikling, design og andre tjenester. Vi har vært i PVC-menns regnjakke 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også mann PE regnfrakk. Varemerke: Lideming Export: ja Hvorvidt: nei ....

Produktdetaljer

PVC menn regnjakke

Vi støtter PVC menn regntøy Kina Produksjon, forskning og utvikling, design og andre tjenester. Vi har vært i PVC-menns regnjakke 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også mann PE regnfrakk.

Merke: Lideming

Eksport: Ja

Hvorvidt: Nei.

Vanntett klisterlag: PVC lim.

Gjeldende nummer: 1 person.

Materialkvalitet: PVC

Pakke: OPP bag

Måleenhet: stykke

farge: rosa / gul / blå / hvit.

Bruk måte: Utendørs reise nødvendig, regnfull kan gjentas mange ganger, ikke lett å bryte.

Spesielt punkt: liten og lett å bære, det er sommer og regnvær ut av nødvendige forsyninger.

image001_ 副本 .jpg

image003_ 副本 .jpg

image005_ 副本 .jpg


Sterk vanntett, vanntett effekt kan sammenlignes med paraplyen, rengjør overflaten, myk og jevn overflate ren, materialet er tykk, slitesterkt og slitesterkt.


image007.jpg

image009.jpg


FAQ:

1, For å kjøpe en PVC-menn regnjakke.

De fleste regnfrakkene utenfor pakken vil ha en størrelse referanse, men fordi regntrekk produsenter på markedet ikke er av samme størrelse på regnjakken, anbefales det ikke at forbrukerne direkte kjøper de forskjellige størrelsene på regnfrakk, det er lett å lage feil.

Når du kjøper en PVC-menn, er det best å prøve regnjakke, men regntrekk i kjøpesenteret kan ikke prøve, det anbefales at vanlige klær som bærer M-størrelse, skal kjøpe L-størrelse regnjakke. På denne måten, selv om flere klær er slitasje om vinteren, kan den også brukes.

2, Forskjellen mellom en PVC-menns regnjakke og en PE-regnjakke:

PVC menn regnjakker: PVC-film er giftig og lett å bære. Funksjoner: kan være belagt tykt, relativt billig, vanlig med rulleprosessen, brukt i regnfrakkposer og så videre. PVC-følelsen er grov, og det er en slags PVC-kalandrering, noe som er vanskeligere.

PE man regnfrakk belegg: polyetylen (PE) giftfri, lav pris og lav dosering.

PE menn regnjakke føles mykere og PVC menn regnjakke føles hardere.


Hot Tags: PVC menn regnfrakk, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like