PVC Women Raincoat

PVC kvinner regnfrakk Vi støtter PVC kvinner regnfrakk china tilpasset og OEM. Vi viet oss til PVC kvinner regnfrakk 12 år, som dekker det meste av Nord-Amerika og Sørøst-Asia markedet. Vi leverer også konsert PE regnfrakk. Merke: Lideming Eksport: ja Hvorvidt: Nei. Vanntett lim ...
Chat nå

Produktdetaljer

PVC kvinner regnjakke

Vi støtter PVC kvinner raincoat Kina Custom og OEM. Vi viet oss til PVC kvinner regnfrakk 12 år, som dekker det meste av Nord-Amerika og Sørøst-Asia markedet. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.


Merke: Lideming

Eksport: Ja

Hvorvidt: Nei.

Vanntett klisterlag: PVC lim.

Gjeldende nummer: 1 person.

Materialkvalitet: PVC

Pakke: OPP bag

Måleenhet: stykke

farge: rosa / gul / blå / hvit.

Bruk måte: Utendørs reise nødvendig, regnfull kan gjentas mange ganger, ikke lett å bryte.

Spesielt punkt: liten og lett å bære, det er sommer og regnvær ut av nødvendige forsyninger.


image001_ 副本 .jpg

image003_ 副本 .jpg

image005_ 副本 .jpg

image007_ 副本 .jpg


PVC belegg, godt vanntett, høy fleksibilitet, komfortabel og holdbar. Utsøkt lås, lett å bære, og effektivt forhindrer regnet i å komme inn i nakken. Den delikate og ryddige kanten, den korte designen av front og bak, monterte trikken. Sykkelegenskaper, mer effektive regntette. Alle sømmer av hele plagget er laget av varmepapning for klebemiddel for å forbedre muligheten for vannlating.

FAQ:

1, Betydningen av miljøvennlig produksjon av PVC kvinner regnjakke for produsenter.

Fordi produksjonsprosessen innebærer mange kjemiske prosesser, står PVC-kvinners regnjakke overfor problemet med miljøproduksjon i produksjonsprosessen.

Noen PVC-kvinners regntrekkfabrikanter har ikke særlig forståelse for miljøbeskyttelsesproduksjon, ikke oppmerksom på miljøbeskyttelsesproblemer i produksjonsprosessen. Tenk at miljøvern ikke gir stor betydning for regnfrakkproduksjon, men øker produksjonskostnadene for regnfrakker. Men er dette virkelig i den faktiske situasjonen? Etter utviklingen av økonomien har Kina betalt mer og mer oppmerksomhet mot miljøvern, og utstedt en rekke viktige politiske tiltak for å øke miljøvern. Miljøproduksjon har blitt utviklingen i industriproduksjonen. I mellomtiden har PVC kvinner regntrekk produsenter også blitt fokus for miljøbeskyttelsesproduksjonsmålene. Under denne bakgrunnen blir PVC-regntrekkfabrikanter knyttet til at miljøproduksjon vil være det mest rasjonelle valget. I tillegg har oppmerksomhet til miljøvernproduksjonen en positiv effekt på bedriftens bildebygg og merkevarebygging av PVC-kvinners regncoatprodusent. Ved å legge vekt på miljøvernsproduksjon, kan vi etablere et ansvarlig bedriftens image i samfunnet. Dette er veldig gunstig for bærekraftig utvikling av bedrifter og merkevarebygging.

Til slutt, med miljøvern har blitt den nåværende sosiale hot spot og sosial utvikling trend, PVC kvinner regnfrakk produsenter må ta hensyn til miljøvern, øke miljøproduksjonskapasiteten til bedrifter, deretter for å sikre en bærekraftig utvikling av bedrifter.


Forespørsel