PVC enkelt sykkel regnfrakk

PVC enkelt sykkel regnfrakk

360 GRADERS BESKYTTELSE. Elastiske tommelløkker bidrar til å holde ponchoen på plass når du sykler. Vi er PVC Single bike raincoat kina leverandør. Vi har vært i PVC Single bike regnfrakk 12 år gammel, fått en rekke teknologi patenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer

Produktbeskrivelse

Produktnavn: Elektrisk motorsykkel vanntett regnfrakk

Merke: Li Deming

Materiale: PVC

Stil: elektrisk bil poncho

Farge: rosa prikker, kan tilpasses


BÆRBAR SYKLING REGN PONCHO hjelper deg å gå ut på en mulig regnfull dag uten bekymring! Den kan enkelt lagres i ryggsekken med glidelåslommen. Den store størrelsen på regnponchoen gjør det til dekk til den store ryggsekken din; det kan også være fullt utvidet på bakken for å bli en matte slik at du kan sitte og ha en pause på. Kan brukes i utendørsaktiviteter som sykling, ridning, camping, fotturer, fjellklatring, fiske, piknik og så videre. Du fortjener en multifunksjonell sykling Regn Poncho!

Ca. 250g/325g ULTRALIGHT & SOFT & DURABLE & QUICK-DRY Fabric- Laget av 80GSM Polyester vevet PU, er regnet ponchoLETT å bli båret. Stoffet er mykt og behagelig å ha på seg i stedet for noen plast. Den bærer 8000 + vanntrykk og med WP4 vanntett hastighet. Den har også QUICK-DRY for å gjøre det enkelt å lagre opp etter bruk


360 GRADERS BESKYTTELSE. Elastiske tommelløkker bidrar til å holde ponchoen på plass når du sykler. Cap på forhånd pannen + 3 justerbare halsen knapper + hurtigtørkende tau i randen med spenne + 2 Sihetun fradrag til hver side for å fikse forsiden og baksiden, alle disse små detaljene sikrer deg en relativt behagelig tilstand i regn.

- EKSTRA SIKKERHET - to reflekterende film til forsiden + 8cm merke reflekterende logo på baksiden kan reflektere lyset om natten. Sikrer et sikkerhetstrekk ved regnfulle netter!


motorcycle waterproof raincoat.jpg

Ny funksjonskonkurranse

Tidene er i endring, alle av dem endrer seg sammen, og regnfrakken, som lett blir oversett, har gjennomgått sine egne endringer. Både når det gjelder funksjon og design, har det skjedd store endringer.  Bruken av funksjonen er også mer oppmerksomhet til bekvemmelighet, sikkerhet og mote, spesielt i fremveksten av elektriske biler, slik at vår etterspørsel etter det er enda større, så la oss ta en titt på PVC singler.

I dette feltet er det hovedsakelig tre typer elektriske kjøretøy ponchoer, en er en lang gjennomsiktig lue, en PVC single-person sykkel regnfrakk, og den lange hatten har en beskyttende effekt på ansikt og øyne, og blokkerer ikke synslinjen. Det er veldig praktisk for rytteren. Fordelen er at det er trygt å bruke, blokkerer ikke synslinjen.


Forespørsel