PVC Single Bike Raincoat

PVC Single Bike Raincoat

360 graders beskyttelse. Elastiske tommelløkker bidrar til å holde ponchoen på plass når du kjører. Vi er en PVC-sykkel-regnjakker i Kina. Vi har vært i PVC Single-sykkel regnfrakk 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer


Produktnavn: Elektrisk motorsykkel vanntett regnjakke

Merke: Li Deming

Materiale: PVC

Stil: elbil poncho

Farge: rosa prikker, kan tilpasses


PORTABLE CYCLING RAIN PONCHO hjelper deg å gå ut på en mulig regnfull dag uten bekymring! Den kan lett lagres i ryggsekken med glidelås. Den store størrelsen på regn poncho gjør det mulig å dekke din store ryggsekk; det kan også være fullt utstrakt på bakken for å bli en matte slik at du kan sitte og hvile på. Kan brukes i utendørsaktiviteter som sykling, ridning, camping, fotturer, fjellklatring, fiske, piknik og så videre. Du fortjener et multifunksjonelt sykkelregn Poncho!

Ca. 250g / 325g ULTRALIGHT & SOFT & DURABLE & QUICK-DRY Fabric-Laget av 80GSM Polyester-vevd PU, regn poncho er LIGHTTWIGHT å bli båret. Stoffet er mykt og behagelig å ha på seg i stedet for noen plastik. Den har 8000 + vanntrykk og med WP4 vanntett hastighet. Den har også QUICK-DRY for å gjøre det enkelt å lagre etter bruk


360 graders beskyttelse. Elastiske tommelløkker bidrar til å holde ponchoen på plass når du kjører. Cap på forsiden pannen + 3 justerbare nakkeknapper + hurtigtørket tau i randen med spenne + 2 Sihetun fradrag til hver side for å fikse for og bak, alle disse små detaljene sikrer deg en relativt komfortabel tilstand i regn.

- ADDED SIKKERHET - to reflekterende filmer på forsiden + 8 cm merke reflekterende logo til baksiden kan reflektere lyset om natten. Sikrer en sikkerhetsflyt på regnfulle netter!

PVC single-cycle raincoat ny funksjonskonkurranse

Tiderne forandrer seg, alle endrer seg sammen, og regnjakken, som lett overses, har gjennomgått egne endringer. Både når det gjelder funksjon og design, har store endringer skjedd. Folk jobber med regnfrakker. Bruken av funksjonen er også mer oppmerksom på komforten, sikkerheten og mote av regnjakken, spesielt i stigningen av elektriske kjøretøy, slik at etterspørselen etter regnjakker er enda større, så la oss se på PVC-singler. Sykkel regnjakker har en solid design.

På PVC-enkeltsykkel-regnjakker er det hovedsakelig tre typer elektriske kjøretøyponchoer, den ene er en lang gjennomsiktig lue, en PVC-enkeltsykkel regnjakke og den lange lue har en beskyttende effekt på ansikt og øyne, og blokkerer ikke synslinjen. Det er veldig praktisk for rytteren. Fordelen er at det er trygt å bruke, ikke blokkere synlinjen, og regnjakken er godt mottatt.


Forespørsel