PVC Student Bike Raincoat

PVC Student Bike Raincoat

Det søte regntøyet vil ikke blokkere synsfelt, stor vedlagt hette og klar hette kant gir barnet mer beskyttelse, denne poncho kan hjelpe barna dine til å nyte regnfulle dager. Vi er PVC studentcykel regnfrakk china leverandør. Vi har vært i PVC-studentersykkel regnfrakk 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer


Produktinformasjon

Navn: riding poncho

Merke: Li Deming

Materiale: PVC + polyesterdrage

Størrelse: 110 X høyde 120 (under halsen)

Vekt: 370g / stykke

Farge: Rød, blå, tilpassbar

Behandlet tilpasning: Ja

Enten logo kan skrives ut: Ja

Materiale: Laget av høykvalitets polyester solid stoff, dette barnets regnjakke er vanntett, vindtett og slitesterkt, beskytter barnet ditt mot noe dårlig regnvær

Størrelse: S-dress for høydeområde 29,5 "-35" (75-90cm), M for 35 "-41" (90-105cm), L for 41 "-45" (105-115cm), XL for 45 "-51 "(115-130cm), XXL for 51" -59 "(130-150cm)

Denne regneklæren til barn er stor nok, slik at barna kan bære den mens du bærer en skolesekk, når regnet stopper, kan barna skake av regndråpene ved forsiktig å riste

Det søte regntøyet vil ikke blokkere synsfelt, stor vedlagt hette og klar hette kant gir barn mer beskyttelse, denne poncho kan hjelpe barna dine til å nyte regnfulle dager

Kom med en søt organisasjonspose, dette regntøyet er lett og bærbart, lett å ta når barn går på skole eller går ut for å ta aktiviteter som sykling eller løping.


Vanlige spørsmål: Nye ponchos som tilfredsstiller markedets etterspørsel

Uventet, mannen i ponchoen kan være så kult, bare rundt klokka 4:30 om ettermiddagen, på broen til Rongle East Road i Songjiang, etter en tvist mellom en fyr og kjæresten hans, impulsivt sto på avløpsrøret utenfor broen . Leter du etter et lys liv, akkurat når alle er litt bedøvet, trakk en poncho bror gutten ut av fare med lynhastighet, skjedde denne scenen av en entusiastisk person som bor i et nærliggende hotell.


Med teknologienes framgang er det nå et ikke-farget poncho på markedet, som også representerer dagens høye nivå av teknologi. Basert på det tradisjonelle poncho-designet produseres kontinuerlig innovasjon av teknologi og materialer, nye ponchos som er mer i tråd med markedets etterspørsel.


1. Barnas spesielle poncho, bedre løse problemet at barnas skolevesker ikke er praktisk å bære.


2. Hjelmestil poncho kan bedre løse problemet med sykkelvenner som rider i regnet og regner på regnværsdagen.


3. Ansiktsbeskyttelse, ikke våte føtter, poncho


Ansiktet er ikke vått, ponchoen er satt på regnhatten, og et skjørt ligger under frontskjørtet. Å løse problemet med varme og skråt regn på den elektriske bilen som kjører i regnet.


1, ansiktsskjold


Ansiktsskjermen er avtakbar og har en avtagbar maske på innsiden.


2, skjørtkjørt


Kjolen er hengt under frontskjørtet og er vedlagt foran personens føtter for å beskytte buksene og føttene.


Mannen som bærer ponchoen er kult, og handlingen med å være modig er enda kjøligere. Shenzhen Lideming Technology Co, Ltd er et Hong Kong-eid selskap med uavhengige import og eksport rettigheter. Den har mer enn 5000 kvadratmeter fabrikkbygninger og mer enn 500 ansatte. Det produserer hovedsakelig PU, PVC regnfrakker og nylon vanntette windbreakers, samt bomullsbelegg. klær. Produktene er hovedsakelig eksportert til Europa, Amerika, Asia og andre regioner.


Forespørsel