PVC to menn sykkel regnfrakk

PVC to menn sykkel regnfrakk

Vi er PVC to menn sykkel regnfrakk Kina leverandør. Vi har vært i PVC to menn sykkel regnfrakken 12 år oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi er også levere konsert PE regnfrakk.

ProduktdetaljerProduktnavn: Sykling regnfrakk

Varenr.: Åå-TZ-31

Produkt farge: kan tilpasses.

Produktet materiale: PVC

Egnet for anledninger: regntiden utendørs reise camping ridning

 

Denne regnfrakk er laget av høykvalitets PVC materiale og holdbare. Egnet for utflukter, vannsport, se sportsbegivenheter, delta på konserter, utendørs arbeid, hindrer flom og lys og praktisk å bære rundt. Putte den i vesken eller ta med din egen bil. Det er ingen byrden på alle, og du kan bruke den når du er i dagliglivet. Ta det til og fra jobb og gå ut for nødstilfelle behov; gå ut i en nødsituasjon eller hvile som et resten sted. Eller hvile på bakken stund på veien.


motorcycle double raincoat.jpg


FAO:

Våre PVC to menn sykkel regnfrakk har fem funksjoner å presentere

1. øke randen og beskytte hodet mot regn.

2, terskelen, effektiv for å hindre vind og regn i klær.

3, lette design, forbedre trygg reise på regnværsdager.

4, regn-bevis lommer, enkel å bruke, gir regnfrakk praktiske.

5, stoff, regn, korrosjon, anti-pletten.

Lideng regnfrakk engros fabrikken, i tillegg til det nasjonale salget av regnfrakker, men også eksporteres til fremmede land, Li Deming regnfrakk selskapet følge "kunden først smi fremover" konseptet, og mange forhandlere og grossister har samarbeidet, den styrke er veldig sterk ærlig og pålitelig, rask levering, alle typer regnfrakker er fasjonable, og er svært populært blant europeiske og amerikanske kunder. Det er ikke bare fasjonable windbreaker regnfrakker, men også koreansk regnfrakker ultratynne lys regnfrakker og mange stiler.


Hot Tags: PVC to menn sykkel regntøy, Kina, produsenter, leverandører, fabrikken, engros, tilpasset,

Forespørsel

You Might Also Like