Boy Raincoat Suit

gutt regnjakke drakt Vi tilbyr gutt regnjakke jakke kina Produksjon, forskning og utvikling, design og andre tjenester. Vi har vært i gutten regnfrakkdrakt 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også, andre regnfrakkdragter. Produktnavn: boy raincoat sui Merke: ...
Chat nå

Produktdetaljer

gutt regnjakke dress

Vi leverer gutt regnfrakk china Produksjon, forskning og utvikling, design og andre tjenester. Vi har vært i gutten regnfrakkdrakt 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også, andre regnfrakkdragter.

Produktnavn: boy raincoat sui

Merke: Lideming

Materialkvalitet: PE

Stil: poncho

Størrelse: tilpasses

Farge: gul

Logo: ja.

Prosesstilpasning: ja.

Kjøpet av regnjakken skal være den første som skiller størrelsen, de voksne kjøper en stor regnjakke, barna vil ha den spesielle barnas regnfrakk, kan ikke kjøpe tilfeldig; For det andre handler det om bruken av regnfrakk, bruk av motorsykkel regnjakke eller sykkelbruk regnfrakk, for å skille, fordi generelt brukt motorsykkel regnfrakk design vil bli større. Vi kan bedre prøve det selv når du kjøper en regnfrakke, fordi forskjellige merker av regnfrakker vil ha en viss størrelse feil.


image001_ 副本 .jpg

image003_ 副本 .jpg

image005_ 副本 .jpg


image007.jpg

image009.jpg


FAQ:

1, Materiale egenskaper av gutt regnjakke dress:

en. Tekniske krav til gutten regnfrakkdrakt: For å nå den felles 2Kpa ugjennomtrengelige, er stoffet 30Kpa ikke permeabelt i en time, og fargeforskjellen er større enn 3,0: strekkfastheten til skjøten er større enn 3.8KNm. Bruk fuktighetsavhengigheten av antistatisk effekt.

b. Gutten regnfrakkdrakt produktmateriale: bruker høyverdig polyestertaft i spinn- og jacquardtyper av PU, artikkel 2, 5 cm reflekterende, i uniformfiber blandet med en viss mengde metallfiberblandet stoff, denne typen stoff har god stabilitet, motstand mot vasking.

c. Gutten regnjakke med høyverdig PVC vanntett belegg, høy styrke refleksjon, bryst og mansjettknapp for vanntett snitt, farge LOGO utskrift, dobbeltpust pustende maske, skjult lue, tyverisikring med tyveri.

d. Gutten raincoat dress bruker fiberens elektriske ledningsevne. Det antistatiske middel og kimrøtpartiklene blir tilsatt fiberråmaterialene i arbeidsklærne for å gjøre dem til ledende fibre, og den ledende evne til fibrene eller stoffene økes ved fremgangsmåten for blanding, kryssbinding, interlacing, interweaving eller inlaying for å generere anti-statiske stoffer, for å oppnå avledning av ladning for å forhindre elektrostatisk akkumulering.


Forespørsel