Motorsykkel Raincoat Suit

Motorsykkel regnfrakk dress Vi er gi motorsykkel regnfrakk dress china leverandør. Vi viet oss til motorsykkel regnfrakkdrakt 12 år, som dekker det meste av Kina og det utenlandske markedet. Vi er også forsyner, Reflekterende regnfrakk. Merke: Lideming Art.nr. : RC-YD-DS-02 Eksport: ja Bruk: ...
Chat nå

Produktdetaljer

Motorsykkel regnfrakkdrakt

Vi er gi motorsykkel regnfrakk dress china leverandør. Vi viet oss til motorsykkel regnfrakkdrakt 12 år, som dekker det meste av Kina og det utenlandske markedet. Vi er også forsyner, Reflekterende regnfrakk.

Merke: Lideming

Artikkelnr. : RC-YD-DS-02

Eksport: Ja

Bruk: motorsykkel / elbil poncho.

Hvorvidt: Nei.

Vanntett strøk: rutine.

Stofftykkelse: 0,05 (mm)

Raincoat stoff: PVC

Vanntett klisterlag: PVC lim.

Gjeldende objekt: voksen.

Gjeldende nummer: 1 person.Alle kroppsstørrelser passer. Det er virkelig materiale. Det er sømløst og varmt.


FAQ :

1, Hva er den gjennomsiktige plasten som brukes til frontlysene til motorsykkel regnfrakkdrakten?

Den gjennomsiktige plasten som brukes til frontlysene i motorsykkel regnfrakkdrag

er vanligvis laget av polykarbonatplast (PC).

Polykarbonatplast (PC), polykarbonat (PC) er en molekylærkjede inneholder karbonatbasepolymer, i henhold til strukturen av esterbunnen kan deles inn i alifatiske, aromatiske, alifatiske, aromatiske og andre typer. Blant dem, på grunn av de lavere mekaniske egenskapene til alifatiske og alifatiske-aromatiske polykarbonater, er deres bruk i ingeniørplastikk begrenset. For tiden er bare aromatisk polykarbonat blitt industrialisert. På grunn av polycarbonatstrukturens spesiellitet har den blitt den raskest voksende generell ingeniørplastik i de fem engineering plastene.

Polykarbonatplast er et av de mest gjennomsiktige materialene og brukes ofte til beskyttende konstruksjoner og steder der transparens er nødvendig.


Forespørsel