Gjennomsiktig regnfrakk Dress

gjennomsiktig regnfrakk Dress tilbyr gjennomsiktig regnfrakk Dress Kina egendefinerte og OEM. Vi tilegnet oss gjennomsiktig regnfrakk Dress 12 år, dekker det meste av Europa og Amerika markedet. Vi er også levere, gutt regnfrakk dress. Materialkvalitet: PE pakke: OPP bag tykkelse:(2 wire...

Produktdetaljer

gjennomsiktig regnfrakk Dress

Vi gir gjennomsiktig regnfrakk Dress Kina egendefinerte og OEM. Vi tilegnet oss gjennomsiktig regnfrakk Dress 12 år, dekker det meste av Europa og Amerika markedet.  Vi er også levere, gutt regnfrakk dress.


Materialkvalitet: PE

Pakke: OPP bag

Tykkelse: (2 wire tykkelse: 0.02 mm 100 silke = 1 mm)

Måleenhet: stykke

Farge: gul (rosa og gult er tilfeldig sendt)

Måte: utendørs reise nødvendig, regnfull kan gjentas mange ganger, ikke lett å bryte.

Spesielt punkt: liten og lett å befordre, det er sommer og regnvær av de nødvendige forsyningene.Været er uforutsigbare det er sol og det er sannsynlig å være en storm. På regnfulle dager, det er ikke praktisk for folk å anledning en masse problemer og paraply kan ikke helt beskytte regnet fra invasjonen. Spare oss regnfrakken! For beskyttelse av hele kroppen 360 grader, reise lenger bekymre blir våt av regn, lett og praktisk, ikke okkupere stedet, reise nødvendig gode produkter.


VANLIGE SPØRSMÅL:

1、IF gjennomsiktig regnfrakk drakten sprekker, hvordan kan jeg stikke?

Trinn 1, slå gjennomsiktig regnfrakk drakten til motsatt side og justere cellofan i den skadede delen. Størrelsen på cellofan bør være større enn pause.

Trinn 2 Bruk oppvarmet jern til jern lett glass papiret og ponchoen er reparert.

Trinn 3, snu gjennomsiktig regnfrakk drakten, i utgangspunktet kan ikke se er å gjøre opp. Cellofan er lett å finne, sigaretter, kjeks, sokker og andre varer er pakket inn i et lag med cellofan. En annen er nøkkelen: å mestre jerns temperatur, for lav viskositet er ikke høy, glass papiret blir varm deformasjon eller varme smelter, er det best å ta jern følelsen litt varmt.

2、Why folk slitasje gjennomsiktig regnfrakk Dress, temperaturen inne regnfrakken vil øke? Hva er rollen av livet?

Fordi folk selv vil avgi varme, kombinert slitasje gjennomsiktig regnfrakk Dress, kan varme ikke sendes raskt, så holde en liten plass, etter mange litt gjør en mickle, temperaturen øker.


Hot Tags: gjennomsiktig regnfrakk Dress, produsenter, leverandører, fabrikken, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like