Kvinner Suit Raincoat

kvinner dress raincoat Vi er gir kvinner dress raincoat china grossister. Vi viet oss til kvinner som passer regnfrakk 12 mange år, som dekker det meste av Asia og Amerika. Vi er også forsynt, Boy raincoat dress. Produktnavn: sykkel regnfrakkdrakt. Varenummer: yy-tz-31 Produktfarge: ...

Produktdetaljer

kvinner passer regnfrakk

Vi er gir kvinner dress raincoat china grossister. Vi viet oss til kvinner som passer regnfrakk 12 mange år, som dekker det meste av Asia og Amerika. Vi er også forsynt, Boy raincoat dress.

Produktnavn: sykkel regnfrakkdrakt.

Lastnummer: yy-tz-31

Produktfarge: lilla, tilpasses.

Produktmateriale: PVC

Passer for: utendørs camping turer i regntiden.FAQ:

1, Hvilket materiale passer kvinner etter regnjakke for å sikre at den er holdbar?

Det tradisjonelle materialet av dameklæren regnfrakk er nylonduk, Oxford klut, jacquard klut, vår undertype etc., nøkkelen er å se på garnet, den høye tettheten av karakteren er bedre, og den er holdbar.

Damekjole regnjakke er en regnjakke laget av vanntett stoff. Raincoat materialer inkluderer tape, presenning og plastfilm. De moderne kvinnene passer regnfrakk vanntett stoff fokuserer på luftpermeabilitet, ofte brukt som spesiell nylon. Den pustende regnjakken er bra for folk å bære fuktighet fra regnjakken og for å øke komfortnivået.


Hot Tags: kvinner dress raincoat, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like