Reflekterende menn Transparent Raincoat

Reflekterende menn Transparent Raincoat

Arbeidere jobber i regntunge dager, kan gjenbrukes mange ganger, ikke lett å bryte. Passer til pendling, travel.We er reflekterende menn gjennomsiktig raincoat china leverandør. Vi har vært i Reflective men-gjennomsiktig regnfrakk 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer


Produktnavn: Camouflage Raincoat

Produktstørrelse: en størrelse (størrelse kan tilpasses etter kundens krav)

Materiale: PVC

Pakking: OPP bag

Tykkelse: 1 mm

Farge: Camouflage

Bruk: Arbeiderne jobber i regntunge dager, kan gjenbrukes mange ganger, ikke lett å bryte. Passer for pendling, reiser,

Ulike utendørsaktiviteter som utendørsaktiviteter

Det viktigste i utendørsaktiviteter er at det er lett, behagelig og uhemmet. Er du fortsatt bekymret for det uforutsigbare været? også

Er det et dilemma når det gjelder å leke med fjellene? Eller tenk på det siste nøye planlagte friluftslivet.

Regnet ble ødelagt av det uventede store regnet. Vi trenger ikke å bekymre oss for det, men vi kan forhindre at det skjer, la oss følge

Naturen er nærmere!


外贸 站 .jpg外贸 站 图片 .jpg


FAQ:

1, Velg riktig reflekterende utendørs regnfrakk etter dine behov

I det forandrende klimaet i naturen er det fortsatt noen mennesker med en eventyrlystne ånd som ikke er redd for regn og snø, men valget av reflekterende regnbuer er veldig viktig for dem. Det finnes mange varianter av reflekterende utendørs regnfrakker på markedet, noe som ofte gir folk en følelse av å være overveldet.

For de som liker å gå på tur og andre opplevelser, blir reflekterende regnbukser generelt klødd av grener og andre gjenstander. På dette tidspunktet er engangsreflekterende regnjakker utendørs et godt valg i forhold til dyre reflekterende regnbukser. Ikke bare på grunn av den lave prisen, men også på grunn av mangfoldet av reflekterende utendørs regnfrakkmaterialer, mens engangsreflekterende regnbuer ikke vil produsere vanntette, men ikke åndbare. For ulike årstider og miljøer trenger vi en rekke engangs reflekterende utendørs regnfrakkskalaer. Kjøpere bør først måle typen fjellklatring de er for tiden engasjert i, og deretter bestemme hvilket nivå av reflekterende utendørs regnfrakk å bruke.

2, Hva er den reflekterende regnjakken? Hvordan skille kvaliteten på reflekterende regnfrakker?

Reflekterende regnfrakk, Wang Wensheng, er et regnsikkert plagg som integrerer regn og refleksjon beskyttelse. Så hvordan fungerer det for å hindre regn og reflektere lys?

Først av alt, fra stoffets perspektiv, er stoffene for regnfrakker av to kategorier: høyfylte og belagte stoffer. Den høye kluten er vanligvis vevd av finere kjemiske fibergarner, og tettheten er meget høy, og den ikke-absorberende egenskapen til det kjemiske fibergarnet i seg selv fører til at den høye kluten blir ugjennomtrengelig.

Våre vanlige paraplyer og noen grunnleggende regnfrakker er alle dekket av høy klut. Selvfølgelig er denne ugjennomtrengelighet begrenset til mengden av små og mellomstore nedbør i øyeblikket. For eksempel, hvis det er et langt regnfullt miljø, vil paraplyen fortsatt lekke.


På dette tidspunktet må vi bruke et annet stoffbelagt stoff.

Nøyaktig belagte stoffer er et spesielt behandlet stoff som består av to lag eller til og med flere lag. Det er å bruke løsningsmiddel eller vann for å oppløse de påkrevde belegggummipartiklene med PU lim, AC lim, PVC, PE lim etc. i en strømningslignende form, og bruk deretter en bestemt metode for å rense nettet, skraperen eller til og med rullen er jevnt belagt på kluten. Bomull, polyester, nylon og andre underlag, og deretter gjennom temperaturen i ovnen for å fikse, lage et jevnt deksel på stoffets ytre overflate, og nå til vanntett, vind, pustende og andre funksjoner.

Dette prinsippet er veldig enkelt, men operasjonen er nøkkelen! Løsningsmidlet brukes. Stofffabrikken bruker nå vanligvis toluen eller metyletylketon for å oppløse den påkrevde belegggummi med PU lim, AC lim, PVC, PE lim etc. i et flyt-lignende forhold til forholdet mellom gummi og sol, sikkerhetsskap. Viskositeten og lignende blir jevnt påført stoffet med en skrapermetode, slik som bomull, polyester, nylon, etc., og deretter gjennom fikseringen av temperaturen i ovnen, slik at en jevn maskeringsforbindelse dannes på ytre overflaten av stoffet, og når den vanntette. , vindtett, pustende og andre funksjoner!

Stoffer eller stoffer som er belagt, har generelt en bedre forbedring i sprekkdannelse. Disse belagte stoffene brukes i dunjakker, skinnklær, tekstilmaterialer for arbeidstøy og tekstilmaterialer for sportswear.

Og hvis regnjakker forventes å ha regn og beskyttelse sammen på regnfulle dager, må vi legge til et reflekterende materiale til den opprinnelige regnjakken, vanligvis et reflekterende tape og en gitterstrimmel eller et reflekterende belegg.


Forespørsel