Reflekterende utendørs damer regnfrakker

Reflekterende utendørs damer regnfrakker

polyester klut regnfrakk, tykk menn og kvinner riding regnfrakker mye logistikk, denne delen er hot salg, kjører volum, god kvalitet og billig, velkommen for å konsultere. Vi er reflekterende utendørs damer regnfrakk Kina leverandør. Vi har vært i reflekterende utendørs damer regnfrakken 12 år oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi er også levere konsert PE regnfrakk.

Produktdetaljer

Merke: Li Deming

Materiale: Nylon

Størrelse: 110 X høy 120 (under halsen)

Vekt: 370g / stykke

Farge: rød, blå, passelig

Om det kan behandles og tilpasset: kan

Det er mulig å skrive ut en logo:

Produktfunksjoner: polyester klut regnfrakk, tykk menn og kvinner riding regnfrakker mye logistikk, denne delen er hot salg, kjører volum, god kvalitet og billig, velkommen å konsultere.

VANLIGE SPØRSMÅL:


1、Raincoat produsenter har en vennlig påminnelse som regnfrakker er trygge å reise.

Etter en bilulykke i skjæringspunktet mellom Hanzhongmen Street og Beijiao Road, en sanitær arbeidstaker som arbeider i nærheten reddet folk og sto i veien, bruker sin sanitær regnfrakk for å dekke solen for sårede og ventet for politiet og 120 først hjelpemiddel. . Den skadede personen ble ikke skadet, og kunne ikke si et ord, så før den skadede personen ble sendt bort av 120 ambulanse, han ikke visste at personen han reddet ble kalt anonymitet. Master Wangs slag og nyttig kvalitet er nært knyttet til hans optimistisk og fordomsfrie syn på livet.

Master Wang var begeistret sparer folk på gata, men han rapportere ikke til veilederne sine overordnede. I går var inspeksjon av den siviliserte by Nanjing. Lederne av departementet sanitær var overvåket og kontrollert på gata. Etter reporteren og relevante lederne i departementet sanitær rapporterte saken, lederne lagt vekt på det og sa at de bør kontrollere saken så snart som mulig. Hvis saken er sann, vil master bli gitt en viss. Fordømmelse.


2、Today's mote har utviklet seg til noe du ikke vet. Akkurat som nylig populære regnfrakk materialet, bør du legge litt åpenhet om det regner eller ikke. Tror ikke at åpenhet betyr våren og sommeren. Dette sterk momentum har vært fra siste høst og vinter. Det begynner å spre seg, og du vil gå i forkant av moten. Minst en gjennomsiktig regnfrakk kan brukes først!

Fem sekunder

Så tidlig som i forrige serien, ble det funnet at det er mange merker av regnfrakk materialer som Valentino, Balmain og Chanel. Deres felles er åpenhet. Faktisk har mange stjerner begynt å følge etter, vil ha personlighet og mote, så raskt starte selv!

Fem sekunder

Det er også et stoff som ser ugjennomsiktig, men det kan være reflekterende, litt som patent lær, men det er vanntett, så det er også kalt regnfrakk materiale. Er det en moderne følelse av teknologi? Sammenlignet med de ovennevnte, er det svært futuristisk. Regnfrakk materiale, dette ugjennomsiktig regnfrakk materialet bør være bedre kontrollert ~

Fem sekunder

Denne glitrende lyseblå, reflekterer starlight er smaken av havet, er det en følelse av «havbris»? Det er indikasjoner på at regnfrakk er virkelig fasjonable på kroppen. ting.

Fem sekunder

Jentene vil ha kule og individuelle personlighet, klærne av regnfrakk materialet er selvfølgelig de du ikke gå glipp av! Vennene som liker dem raskt starte selv. Det er mange kvinner stiler i fem sekunder. Velkommen til å besøke!


Hot Tags: reflekterende utendørs damer regnfrakker, Kina, produsenter, leverandører, fabrikken, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like