Reflekterende Man Raincoat

reflekterende mann regnfrakke Vi støtter reflekterende mann regnfrakk china fabrikk. Vi har vært i den reflekterende mannen regnfrakke 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også reflekterende sikkerhet regnfrakk. Merk: Lideming Eksport: ja Bruk: regntett sanitær arbeidsklær ....

Produktdetaljer

reflekterende mann regnfrakk

Vi støtter reflekterende mann raincoat china fabrikk. Vi har vært i den reflekterende mannen regnfrakke 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også reflekterende sikkerhet regnfrakk.

Merke: Lideming

Eksport: Ja

Bruk: regntett sanitær arbeidsklær.

Hvorvidt: Nei.

Raincoat tykkelse: tykt avsnitt

Raincoat stoff: Oxford klut.

Vanntett klisterlag: PVC lim.

Gjeldende objekt: voksen.

Gjeldende nummer: 1 person.

Emballasje: bagged.

Godkjen komfortabel Oxford stoff, vanntett styrke på mer enn 3000 år, og ha god vanntett og antifouling og luftgjennomtrengelighet, bruk lotusbladets vannavvisende prinsipp, skyll forsiktig for å riste vanndråper uten lekkasje. Tykt Oxford stoff med høy tetthet, sterk og holdbar, slitesterk, vind og regn

beskyttelse.

image005_ 副本 _ 副本 _ 副本 .jpg

image007_ 副本 _ 副本 _ 副本 .jpg

image001_ 副本 .jpg

image003_ 副本 _ 副本 .jpg

image009.jpg

image011.jpg


FAQ:

1, Hva er rengjøringsmetodene til den reflekterende mannen regnfrakk?

Reflekterende regntrekk på reflekterende artikkel kan ikke bruke for mye styrke til å gni, ellers er det lett å falle av.

Når vi rengjør de reflekterende regnjakker for elektriske kjøretøy, kan vi velge å bruke lett vann og klut for å forsiktig tørke, men ikke for hardt. Selvfølgelig kan du også ta den elektriske regnjakken til renseriet.

For effektiviteten av sikkerhetsbeskyttelsen anbefales det vanligvis å reflektere regnjakke til å erstatte tiden er mindre enn seks måneder, og sommeren på grunn av sterk belysning, høye temperaturer og så videre, anbefales det å bytte ut en gang i måneden for å sikre den beste advarselsbeskyttelse effekt.

Reflekterende regnjakke skal være laget av materialer av beste kvalitet, i refleksjonen og levetiden er mye lengre enn andre lignende produkter, samtidig bør du velge produkter produsert av profesjonelle produsenter.


Hot Tags: reflekterende mann regnfrakk, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like