Reflekterende Safety Raincoat

reflekterende sikkerhet regnfrakk Vi støtter reflekterende sikkerhet regnfrakk Kina Grossister. Vi viet oss til reflekterende sikkerhet regnfrakk 12 år, som dekker det meste av Nord-Asia og Sør-Afrika og Nord-Amerika. Vi leverer også PVC barn regnfrakk. Merke: Lideming Eksport: ja Bruk: ...
Chat nå

Produktdetaljer

reflekterende sikkerhet regnfrakk

Vi støtter reflekterende sikkerhet raincoat China Grossister. Vi viet oss til reflekterende sikkerhet regnfrakk 12 år, som dekker det meste av Nord-Asia og Sør-Afrika og Nord-Amerika. Vi leverer også PVC barn regnfrakk.

Merke: Lideming

Eksport: Ja

Bruk: regntett sanitær arbeidsklær.

Hvorvidt: Nei.

Raincoat tykkelse: tykt avsnitt

Raincoat stoff: Oxford klut.

Vanntett klisterlag: PVC lim.

Gjeldende objekt: voksen.

Gjeldende nummer: 1 person.

Emballasje: bagged.


image007_ 副本 _ 副本 _ 副本 .jpg

image001_ 副本 .jpg

image003_ 副本 _ 副本 .jpg

image005_ 副本 _ 副本 _ 副本 .jpg


Hattens hode har et magisk pinne design, som kan justere front og bak på hatten. Dobbel dør foran design, innsiden av døren er av høy kvalitet glidelås, trekk glatt. Buksene er 10 cm lange, stram toppen av magisk pinne og blokkere foten. Stram de magiske klistremerkene til fots for å hindre at de drar føttene sine. Jakken er laget av pustende meshforing, som ikke er lett å bli trukket, praktisk og behagelig. Med et bredt elastisk midjebånd kan du ha mer komfortable klær som passer til forskjellige vekter. Toppen av jakken har to vanntette lommer, som kan inneholde verdisaker som mobiltelefoner og vesker, og den anti-pluggbare designen virker effektivt for å forhindre regnvannsinfiltrasjon.


image011.jpg

image009.jpg


FAQ:

1, Hva er de viktigste rollene til reflekterende sikkerhet regnfrakk i miljøvernindustrien?

Reflekterende sikkerhet regnfrakk er basert på regnfrakker, og reflekterende materialer har blitt tilsatt. Fremveksten av reflekterende materialer har med hell løst sikkerhetsproblemet med å "se" og "bli sett" rundt veien. Reflekterende materiale i lav synlighet eller om natten, ved lysbestråling, vil reflekterende materiale reflektere, slik at sjåføren vil kunne se deg på avstand, lagt til en sikkerhetsgaranti for å gå utenfor.

2, Hvilken farge regnjakke er sikrere for sykling på regnfulle dager?

På dagtid kan enhver farge brukes. Det er bedre å ha en reflekterende sikkerhets regnfrakk med reflekterende tape om natten. Kina Lidemings reflekterende sikkerhet regnfrakkdrakt er bra.


Forespørsel