Reflekterende Raincoat

Reflekterende Raincoat

Midjen er strammet av dragkrokene, som har utseende, høy praktisk mulig og behagelig slitasje. Dobbeltsidig emalje design, vindtett, regntett, varm, finmunn nylon glidelås, slitesterk, gjentatt bruk, ingen kort, ingen måltid.Vi er reflekterende regnfrakk china leverandør. Vi har vært i reflekterende regnfrakk 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.

Produktdetaljer

Merke: Li Deming

Materiale: Nylon Polyester

Pakking: OPP bag

Måleenhet:

Farge: Oransje / Tilpasset

Bruk: Designet for sanitære og rengjøringspersonale

1, terskelen

Dobbeltsidig emalje-design, vindtett, regntett, varm, finmunn nylon glidelås, holdbar, gjentatt bruk, kort, ingen måltid.

2, nektet å trenge inn

Hver søm, uansett om det er en buksesøm eller et skritt, er en høytrykks-trykkluftstrimmelstrimmel. Perlen har en høy grad av vedheft, og skallet er ikke glatt. Hver segl er strengt inspisert for å sikre at det ikke er vannlekkasje.

3, usynlig er en lue

Denne regnjakken er designet med en skjult lue som kan skjules bak halsen når den ikke er i bruk. Det er lett å bruke og vakkert.

4, pustende fôr

Åndbar mesh fôr, pustende og behagelig å ha på.

5, stram i livet

Midjen er strammet av dragkrokene, som har utseende, høy praktisk mulig og behagelig slitasje.

6 reflekterende strimler

Før og etter brystet er det 2 cm høy-intensitets reflekterende striper med høy reflekterende intensitet på markedet for å sikre din sikkerhet om natten og på regnfulle dager.
Vanlige spørsmål: Omsorg for sanitærarbeidere, starter med mindre å kaste søppel

Fra klokken 5 om morgenen i går rømte rensepersonalet Xu for å jobbe hjemmefra. Fra i går ettermiddag hadde sanitærarbeideren Mr. Xu jobbet kontinuerlig i mer enn 12 timer i jobben sin. På middag, for å spare tid, spiser han bare noe på siden av veien

Under broen i nærheten av det spesielle naturskjønne stedet, bruker sanitetsarbeidere som har oransje-røde reflekterende regnfrakker, kostene til å rydde opp blader og søppel på brønnene for å forhindre at kloakkbrønnene blokkeres og påvirker utslipp av regnvann. Noen ganger må arbeiderne bruke hendene til å hente opp ruskene som blokkerer kloakkens munn.Hot Tags: reflekterende regnfrakk, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like