Telt Raincoats

Telt Raincoats

Sikkerhet og miljøvennlig Vi har viet oss til Telt regnfrakker i 12 år, og våre markeder er spredt over det meste av Europa og Amerika. Vi leverer også Ryggsekk regnjakke og Bike regnjakke.
Chat nå

Produktdetaljer

Tre store designfordeler:


Nakken er treveis regntett: nakkehalsen er sikret, og også regnet lekker ikke; Trekking av tau, foring av trehjulsforebygging for å forbedre nedbørseffekten.


Helt klart hette: helt naturlig form, vind samt regn, avtagbar stil, praktisk å sette på hjelmsikkerhet, ingen uklar eksklusiv klart materiale, høy eksponering påvirker ikke linjen ofview; Mint type vann immun EVA stoff, vind og også nedbør, lang ikke åpen lim; Vind og også nedbør, følgesvenn for deg.


Innovativ baklinslommehylse: nyskapende stil | layout, dobbeltspeilvendt speilsystem, fornektningsfarging, og også din klare syn. Når du ikke kan se bakspeilet tydelig, kan du åpne bakspeilet og løkke ut bakspeilet. Kolleger vil sikkert ikke påvirke baksiden av lysstangen for å garantere kjøresikkerhet og sikkerhet.


FAQ:

Ofte stilte spørsmål:

Teltene regnjakker gir deg en ekstra sikkerhetstype

Sommersesongen nedbør kommer virkelig, og også det er ofte varmt | klart i starten, og uventet er klimaet dyster, og også stormen skyen er umiddelbart på toppen av hodene våre. Når vi ofte kjører ute, er det spesielt viktig å ta med en regnfrakke med oss. Uansett om det er okkupasjonsområde | ellers kan du unngå sprut når du trenger det.

Camping telt regnjakker er regntette plagg laget av vannavstøtende klut. Utendørs telt regnjakker egnet for vanntette stoffer som tape, oljestoff | håndkle og plastfilm. Moderne utendørs telt regnjakker er vanntette tekstiler som legger merke til luftlekkasjer i strukturen, og benyttes også generelt av unike nylon og også Gore-Tex. Den pustende campingregnen gir deg mulighet til å komme vekk fra regnjakken med varmt og også fuktig vann når du legger på regnfast, økende bekvemmelighet.


Forespørsel