Jenta regnfrakk

Jenta regnfrakk

EVA regnfrakker gir tilstrekkelig beskyttelse for barnet i dårlig vær og vind vær. Vi er jenta regnfrakk produksjon fra Kina. Vi har viet oss til jentas regnfrakk i 12 år, og våre markeder er spredt over det meste av Europa og Amerika. Vi leverer også ryggsekk regnfrakk og sykkel regnfrakk.

Produktdetaljer

1. miljømessig sikre: laget av profesjonelle 100% vann-proofand også miljøvennlig EVA stoff, pustende, med rive styrke egenskaper, topp qualityas godt holdbar og også gode å sette på. EVA regnfrakker kunne gi rikelig forsvar for youngster negative klimaendringene og også gusty klima


2, den beste sikkerheten fra nedbøren - svært vanntett materiale. Lange ermer og også en nedbør dekke opprettes for å opprettholde barn helt tørt. Passer for fornøyelsesparken, våt dager, treking, utendørs camping, ridning og andre utendørs aktiviteter


Passformen - overkroppen: 42.1 tommer, håndkle størrelse: 33,5 tommer, ermet størrelse: 23,6 tommer. Passende for ungdommer 6-12 år. 4 design.


3. akkurat hva du får: det beste presentere for youngster. Passer for utenfor oppgaver EVA regntøy. Klart veske. Våre sorgløs 18 måneder garantien og også hyggelig kunden seg. Se til å undersøke at elementet du får er en "markedsføring merkevare" og også ikke ulike merkenavnet.


Children bicycle raincoat_meitu_1.jpg

New type of raincoat_meitu_2.jpg

Raincoat cover_meitu_3.jpg

Student  a  raincoat_meitu_5.jpg外贸站.jpg外贸站图片.jpg

VANLIGE SPØRSMÅL:

Forberede en regnfrakk barnet.
Gode vaner vil påvirke en persons liv. Det er nødvendig å dyrke gode vaner for barn fra en tidlig alder. Foreldre betaler mer og mer oppmerksomhet til deres barn nå, og overdreven coddling er ikke bidrar til barnas vekst. Samtidig har foreldre ingen måte å være rundt barna hele tiden.
Det er veldig nødvendig å forberede en regnfrakk barnet i schoolbag. Bærbar barn regnfrakk sikrer at barnet ikke slår til en suppe når du glemmer å sende en paraply fordi du er opptatt eller du ikke har tid til å plukke opp barnet. Barnas regnfrakker er spesielt utformet for å beskytte barn fra regn og er også relativt tryggere og mer praktisk enn paraplyer.


Hot Tags: jenta regntøy, Kina, produsenter, leverandører, fabrikken, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like