Tykk regnfrakke Poncho Regn

Tykk regnfrakke Poncho Regn

Vi produserer Tykk regnfrakk poncho rain china produsent. Vi har vært i Thick raincoat poncho rain 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologi patenter. Vi leverer også utendørs gjennomsiktig regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer

produktinformasjon

Navn: Sykling poncho

Merke: Li Deming

Materiale: Polyesterduk

Størrelse: 110X høy 120 (under nakken)

Vekt: 370g / stykke

Farge: rød, blå, tilpassbar

Enten det kan behandles og tilpasses: kan

Er det mulig å skrive ut en logo:

Produktegenskaper: Polyesterduk regnjakke, tykke menn og kvinner som kjører regnjakker stor mengde logistikk, denne delen er varmt salg, løpevolum, god kvalitet og billig, velkommen til å konsultereNylig var det et veldig varmt stykke på vibratoen: På en regnfull dag gikk jeg på veien, et stort rush fløy foran meg, sprutte meg med vann, og så på den store løp vekk, mitt hjerte svarte i hemmelighet, Når jeg har penger, vil jeg kjøpe en egen regnfrakk. På grunn av empati, så mange roser, mange har kommentert og delt. Selv om dette bare er et interessant avsnitt, er det verdt våre tanker!

På regnfulle dager vil det være mye vann på veien. Når noen sjåfører støter på fotgjengere på veien, tregner de ikke og hilser fotgjengernes bevissthet. I stedet flyr de som vanlig, noe som fører til at mye vann sprer seg på fortauet. Fotgjengere kan bare hjelpeløs se passerende biler. Jeg klarte å unnslippe stormens storm, men jeg kunne ikke motstå angrepet du fløy.

Kan rytterne tenke på hvordan fotgjengere spruter i et skittent vann? Hvis fotgjengeren på veien er deg selv, hva vil ditt humør være? Selv om det ikke truer sikkerheten til fotgjengere, påvirker det alvorlig fotgjengernes reise. Hvis hver sjåfør kan senke, høflig fotgjengere, har temperatur og kvalitet, blir transporten mer sivilisert og tryggere.

Og hvordan skal offeret håndtere en slik situasjon? Er det standard å plante, eller velger å ta initiativ til å forsvare rettigheter og forsvare sine rettigheter. Det er ofte fordi vår utholdenhet og toleranse vil gi næring til disse dårlige oppføringene og gjøre disse gjerningsmennene mer arrogante og uhøflige.

Det er rapportert at i Zhejiang var en kvinne dessverre på veien, og hun ble sprutet med skittent vann av kjøretøyene som hadde fløyet i fortiden. Hun likte ikke flertallet av folk, hun trodde at hun var uheldig, men skrev ned nummerplaten til "hvete" -bilen, og deretter ringe 110 for sikkerhet. Etter at politiet var bekreftet, ble situasjonen bekreftet, og eieren ble beordret å be om unnskyldning til offeret og betale 100 yuan for vasken.

På en regnfull dag trenger jeg en regnfrakk av mine egne, og jeg må hente mobiltelefonen min for å forsvare mine rettigheter og verdighet.


Forespørsel