Gjennomsiktig Sykkel Raincoat

Gjennomsiktig Sykkel Raincoat

Vi er Transparent sykkel regnfrakk Kina leverandør. Vi har vært i Transparent sykkel regnfrakk 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologi patenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer

Merke: Lideming

Eksport: Ja

Regnutstyr bruk: regntett.

Hvorvidt: Nei.

Vanntett strøk: rutine.

Raincoat stoff: PVC

Vanntett klebende lag: nei.

Gjeldende nummer: 1 person.

Emballasje: bagged.

 
Fordelene med gjennomsiktig sykkel regnfrakk

Den tradisjonelle sykkelponchoen som folk bruker i dag, kan bare blokkere regnet i overkroppen, og delene under knærne blir ofte våte av regnet. Videre, når det brukes i vind og regn, er ponchoen lett å gni med andres sykler på den ene siden, og på den annen side er det lett å bli blåst opp av vinden for å dekke rytters ansikt, noe som vil føre til at rytter å falle og falle, og gi folk med ulykke. En gjennomsiktig sykkel regnfrakk for folk som rider i regnet. Den gjennomsiktige sykkel regnjakken består av en nylon regntett silke lue, topper, bunner og støvler. Det er en myk tilkoblingshylse som er koblet til bunnen av bunnen av oversiden; en myk tilkoblingshylse som er koblet til den øvre delen i midjen på bunnen, og en myk tilkoblingshylse forbundet med skoen til foten. En myk tilkoblingshylse er koblet til bunnen av skoen for en sko. Raincoat-drakten blokkerer hele kroppen, er regnfast, behagelig å ha på, og enkel å bruke og trygt å bruke.

Den gjennomsiktige sykkel regnjakken består av et nylon, regntett silke stoff, en topp, en bunn og en støvel. En myk leddhylse er nylig sydd i toppen av toppen, og en glidelås er anordnet på den nedre kanten av mykelen. en myk ledd er nylig syet i bunnen av livet og de to fotene. en hylse og en glidelås på den øvre kanten av den myke forbindelseshylsen i midjen, og en glidelås på den nedre kanten av den myke forbindelseshylsen ved foten; I tillegg er en ny søm også dannet ved skoens kant. En myk tilkoblingshylse er laget, og en glidelås er også anordnet på den øvre kanten av den myke forbindelseshylsen.

Når den gjennomsiktige sykkel regnjakken er brukt, etter at de øvre og nedre plaggene er satt på, er de myke forbindelsesarmene til de øvre og nedre midjene slått ut, og de øvre og nedre plaggene er koblet med glidelås på den myke forbindelseshylsen. Deretter legger du på skoene på føttene, trekker du også den myke forbindelseshylsen på bunnen av foten og skosålen, og bruk glidelåsen på den myke tilkoblingen for å koble bunnen med skoene. Sett slutt på hatten din. Så er hele kroppen av personen dekket av regnfrakkdrakten. Når du kjører på sykkelen, er ikke regnet eller vinden redd, og ingen del blir våt.

 


Forespørsel