Gjennomsiktig plast regnjakke

Gjennomsiktig plast regnjakke

En regnfrakke har fordelen av lettere vekt, gir beskyttelse over en ryggsekk og frigjør dine hender. Vi er Transparent plastregncoat china leverandør. Vi har vært i Transparent plast regnfrakk 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologi patenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.

Produktdetaljer

Merke: Lideming

Eksport: Ja

Regnutstyr bruk: regntett.

Hvorvidt: Nei.

Vanntett strøk: rutine.

Raincoat stoff: PVC

Vanntett klebende lag: nei.

Gjeldende nummer: 1 person.

Emballasje: bagged.

 

MATERIAL: PVC, den er vanntett, lett og rask, tørr og behagelig å bruke

DESIGN FUNKSJONER: Full lengde regn poncho med hoodies; Klassisk klart farger design; ukonvensjonell stil gjør deg fasjonabel, selv i de tunge regndagene.

DIN BEDRE VALG: En raincaot har fordelen av lettere vekt, gir beskyttelse over en ryggsekk og frigjør hendene dine

BRUKSANVISNINGER: Den nye ponchoen kan ha litt lukt, og du trenger bare å legge den på det ventilerte stedet for en stund, lukten vil gå bort.

MERK: Vennligst sjekk størrelsestabellen i bildet eller størrelsesinformasjonen i beskrivelsen før du kjøper varen.
FAQ:

Ransparent plast regnfrakke utvalg bør refereres i mange aspekter

Regntiden er kommet. I dag finnes det mange typer gjennomsiktige plast regnfrakker og regnutstyr på markedet. Det er ikke et tilfeldig valg. Hvordan velge? Raincoat-produsenter minner alle om å velge regnjakker:

Farge er veldig viktig. Mange velger regnfrakker å velge fargen de liker. Som alle vet, er farge veldig viktig. Når det regner, er synlinjen lett uskarpt, og synligheten påvirkes. Hvis du velger en lys regnfrakk, er det ikke lett å bli funnet av kjøretøy eller fotgjengere på regnværsdager, spesielt regnfulle netter, noe som vil medføre sikkerhetsrisiko. Derfor bør regnen på fargene være lyse og lyse, for eksempel rød, lys gul, blå og så videre. Raincoats er for det meste plastprodukter. Når du velger regnutstyr, bør du velge en myk, foret regnfrakk som ikke er lett å bli ødelagt, og vil ikke skrape ansiktet ditt, spesielt for delikat hud.

Når du velger en gjennomsiktig plast regncoa t, må du først åpne den og lukte den, hvis det er en ubehagelig lukt. Noen regnfrakkbelegg inneholder malekomponenter. Lukten av skadelige gasser som formaldehyd er overdreven. Vær oppmerksom på å unngå å velge slike gjennomsiktige plast regnfrakker for å unngå skade på kroppen. I henhold til kjøretøyet, velg en gjennomsiktig plast regnfrakk. Det skal ikke være for stort, for stort til å bli presset, og det er en skjult fare for egen sikkerhet.Hot Tags: gjennomsiktig plast regnfrakk, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset,

Forespørsel

You Might Also Like