Gjennomsiktig regnfrakk For barn

Gjennomsiktig regnfrakk For barn

Våre regnfrakk er høy kvalitet vanntett slitesterkt stoff, meget glatt overflate. Vindtett og vanntett, myk regnfrakk med hettegenser outwear er lett å vaske og rask tørr. Vi er gjennomsiktig regnfrakk barn produksjon fra Kina. Vi har viet oss til gjennomsiktig regnfrakk for barn i 12 år, og våre markeder er spredt over det meste av Europa og Amerika. Vi leverer også ryggsekk regnfrakk og sykkel regnfrakk

Produktdetaljer

I dag, flere faudulent leverandører gi elementet med rimelig pris, vennligst Observer som bare markedsføres av LiDeMing er ekte. Safe & myk EVA materiale dette er en robust og også flere bruk miljøvennlig regn poncho. Ingen lukt & myk berøre, skrap stå opp til. Solid styrke bringer tåre motstand. gymnas kompis for utenfor spille, utvendig reiser, utendørs camping, rusler og så videre


. Praktisk bruk: Det er en nedbør poncho for barn som de kan sette på stund bringe en ransel på ryggen til college eller hodet ut å spille. Behagelig sykling eller kjører.


Regn pels: Størrelse: 43.3 x21.6-tommers. Tetthet: 0,14 mm. Ideell høyde utvalg: 3.6-4.7 føtter. Vanligvis passer for 6-12 års alder ungdommer.


Høy kvalitet Premium kvalitet & miljøvennlig: vår procho er topp kvalitet utmerket kvalitet vanntett slitesterke tekstil, virkelig glatt overflate. Vindtett og vanntett, myk regnfrakk med hettegenser outwear er enkel å rengjøre og også rask helt tørt. Ikke-giftig vennlige produkter å sikre barnas helse og velvære.

QQ截图20180602144934.jpg

Student  a  raincoat_meitu_5.jpg


Small rain coat_meitu_4.jpg外贸站.jpg外贸站.jpg

外贸站图片.jpg

FAQ: egenskapene til barnas gjennomsiktig regnfrakker

I eksisterende livet, med justering av alder, legges i tillegg gradvis etterspørselen i ikke-avsnittet. Individer er i tillegg virkelig bekymret om sine barn. De er virkelig oppmerksom om nøyaktig hva de spiser. På stormfulle dager, vil de sikkert ikke falle tilbake for å forberede regnfrakker eller paraplyer for ungdommer. En person må har lurt på å kreve så mye, som hadde faktisk utviklet denne regnfrakk, og også å si at det ble avslørt etter en hensynsløs feil i min kompetanse.

Ungdommene klart regnfrakk siste element, spesielle elementet, one-of-a-kind stil, svært sjarmerende barn gjennomsiktig regnfrakk på markedet, vanlig one-of-a-kind anime bilde, pause gjør visse tjene folks øyne utstråle, mommies er fortsatt  venter på akkurat hva? Miljøvern tekstiler, helt ulike} fra grunnleggende plast, med myke utseende, stabilitet og funksjoner. Regn, vind, varme og kalde motstand.


Hot Tags: gjennomsiktig regnfrakk for barn, Kina, produsenter, leverandører, fabrikken, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like