Barnets Reflekterende Raincoats

Barnets Reflekterende Raincoats

Vi er Outdoor Children's Raincoats Kina leverandør. Vi har vært i Barnas reflekterende regnfrakker 12 år, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.

Produktdetaljer

 

Merke: Lideming

Eksport: Ja

Regnutstyr bruk: regntett.

Hvorvidt: Nei.

Vanntett strøk: rutine.

Raincoat stoff: EVA

Vanntett klebende lag: nei.

Gjeldende nummer: 1 person.

Emballasje: bagged.

FAQ:

Snakker om gasspermeabiliteten av barns reflekterende regnfrakker

Med utvikling av vitenskap og teknologi har folks levestandard blitt bedre, flere og flere høyteknologiske produkter brukes i produksjon og liv. Raincoats er viktige elementer i vårt daglige liv. Bare ved å kjenne denne kunnskapen på forhånd kan vi være mer God bruk av produktet, men de fleste forstår ikke gasspermeabilitetsproblemet i barnets reflekterende regnfrakk. Følgende små serier vil introdusere gasspermeabiliteten til barnets reflekterende regnfrakk.

Snakker om åndbarhetsproblemet hos barnets reflekterende regnfrakk

Tykkelsen av stripet stoffet som brukes i regnfrakk produsert av vårt selskap når 22s, som er mer enn 4-5S enn gjennomsnittlig regnfrakk. Klemmekraften til klut og lim er 1,5 kg, som er mer enn 0,6 kg enn gjennomsnittlig regnfrakk. Når det kommer til hjemmeskala, er regntrekkprofilen ikke lett å skumme og holdbar. Mansjettene er laget av PU-materiale, som er mykt og mykt, og det er vanntett og behagelig. 2, antagelsen av forfedrenees tetningslinjer, kan helt isolere regnet uten behov av fôrduk og håndtere fuktighetsproblemet i den tradisjonelle regnjakken på grunn av vanninfiltrasjon forårsaket av fôrklut og påvirke eksos. 3, den unike back ventilasjonsplan: for kroppens varme mange ting gjennom baksiden av publikum for å utelukke denne funksjonen, for å lage en ventilasjonsplan, har vunnet nasjonal patent. 4, lysende plan: forbedret synligheten av regnfrakker på regnværn, og styrket sikkerheten til regnfulle netter.

 

 

 

 


Hot Tags: barns reflekterende regnfrakker, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like