Gjennomsiktig Raincoat PVC

gjennomsiktig regnfrakk PVC Vi er gjennomsiktige regnfrakk PVC kina Grossister. Vi har profesjonell teknisk team og avansert produksjonsutstyr for å sikre at kvaliteten på produktene og tjenestene. Vi leverer også utendørs regnfrakk. Produktinformasjon Produktmerke: Lideming. Materiale:...
Chat nå

Produktdetaljer

gjennomsiktig regnfrakk PVC

Vi er gjennomsiktige regnfrakk PVC Kina Grossister. Vi har profesjonell teknisk team og avansert produksjonsutstyr for å sikre at kvaliteten på produktene og tjenestene. Vi leverer også utendørs regnfrakk.

Produktinformasjon

Produktmerke: Lideming.

Materiale: PE

Produkt opprinnelse: Shenzhen, Kina.

Produkt stil: enkel mote.

Produktspesifikasjon: 120 * 100.

Pakkenummer: 200.

Tilpasning: ja.

Enten å skrive ut logoen: ja.FAQ:

1, Hvordan fjerne gjennomsiktig regnfrakk PVC tynn film lukt?

Det er alltid en liten lukt i PVC-tynnfilmen av den gjennomsiktige regnjakken. Er det noen måte å fjerne PVC-regnfrakkens tynne film? For å fjerne gjennomsiktig regnfrakk kan PVC-lukt bruke BAOHUA høy transparent luktfri PVC-stabilisator.

2, Hva er forskjellen mellom en gjennomsiktig regnfrakk PVC og en nylon regnfrakk?

Den gjennomsiktige regnfrakk PVC er laget av PVC (PVC), som er laget av plast og halv gjennomsiktige plast regnfrakker, som er billige, men lett ødelagte.

Nylon og PVC brukes som materialer: Den indre overflaten av nylon stoff er belagt med et lag av PVC vanntett lag. Prisen er moderat og ikke lett å bli skadet. Det er det viktigste materialet for regnjakken nå.

Den vanntette og fuktighetsgjennomtrengelige kluten brukes som et materiale: stoffets indre overflate er belagt med et vanntett, pustende belegg, akkurat som regnjakken ofte brukt til klatring av klær. Dens vanntette og fuktighetsgjennomtrengelige lag har 1 milliard mikrohull per kvadratmeter. Disse mikrohullene tillater gassmolekyler å passere gjennom, men de kan ikke tillate større vannmolekyler å passere gjennom. Derfor kan de oppnå vanntette effekter. Ulempen med vanntette og pustende belegg er at de er dyre.


Forespørsel