Women's Disposable Transparent Poncho

Women's Disposable Transparent Poncho

Vi produserer kvinners engangs gjennomsiktig poncho china tilpasset og OEM. Vi har profesjonell teknisk team og avansert produksjonsutstyr for å sikre at kvaliteten på produktene og tjenestene. Vi er også leverer, reflekterende dame regnfrakk

Produktdetaljer


Merke: Li Deming

Enten å eksportere: Ja

Regnutstyr bruk: Vandring poncho

Enten det er engang: Ja

Raincoat tykkelse: vanlig

Kluttykkelse: 0,02 (mm)

Raincoat stoff: PE

Vanntett gummi lag: ingen

Gjeldende objekt: Voksen

Gjeldende nummer: 1 person

Emballasjemetode: bagged

Trykt LOGO: Ja

Tilpasset behandling: Ja

Opprinnelsessted: Guangdong-provinsen

Disposable child ponchoDisposable transparent poncho

FAQ: Turister i Three Gorges Great Falls naturskjønne sted har et stort forbruk av regnfrakker, og det er mange porridges. Bør bønder selge regnfrakker for å tjene penger?

På søndag 17 september 2017 er det mange turister i Three Gorges Waterfall Scenic Area i Yiling District, Yichang City, Hubei-provinsen. Da turister trenger å ha regnjakker for å krysse de tre gorgesfalla, er etterspørselen etter engangs regnfrakker i det naturskjønne området enormt. Dette har gitt store muligheter for lokale bønder og bedrifter, og de rushing å selge engangs regnfrakker til turister, som selger 2-3 yuan. For tiden har salget av regnfrakker dannet en situasjon med "mer grøt og mer". Kan bønder tjene penger ved å selge regnfrakker? Den store bruken av engangs regntrekk har ført til et spesielt landskap i Three Gorges Great Falls turistattraksjon: flere rengjøringsmidler og flere søppelbokser samler inn engangs regnfrakker bortkastet av turister; rengjøringsmidler pakker også forlatte regnfrakker og laster dem inn i slanger. Lærposer for enkel transport ut av det naturskjønne området. Ifølge rengjøringsmidlerne, hver lørdag og søndag, er det om lag 10.000 kasserte regnfrakker per dag, og mer på festivaler; På hverdager er det tusenvis av dem. Engangs regnfrakker kastet av turister er bagged eller vil bli pakket. Rengjøringsmidler plukke opp engangs regnfrakker kastet av turister. Engangs regnfrakker kastet av turister er bagged.


Hot Tags: kvinners engangs gjennomsiktig poncho, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like