Blå Anti-statiske Skovertrekk

blå anti-statiske skostrekk Vi leverer blå anti-statiske skostrekk i Kina leverandør. Vi gjennomfører en rekke nasjonale prosjekter, og vårt forskerteam har gjentatte ganger studert i utlandet, har samlet et vell av teknisk erfaring. Vi har en gruppe profesjonelle personell til din tjeneste.
Chat nå

Produktdetaljer

blå anti-statiske skostrekk


Vi leverer blå anti-statisk sko dekker Kina leverandør. Vi gjennomfører en rekke nasjonale prosjekter, og vårt forskerteam har gjentatte ganger studert i utlandet, har samlet et vell av teknisk erfaring. Vi har en gruppe profesjonelle personell til din tjeneste. Vanntette sko dekker, Vi er også forsyning.

Merke: Lideming

Eksport: Ja

Artikkelnummer 02255

Eksport: Ja

Opprinnelse: Shenzhen, Kina.

Emballasjemengde: 1500 par / eske.

Hvorvidt kilden til patentet: nei.

Farge: mørk blå


image001_ 副本 .jpg

image005_ 副本 .jpg

image003_ 副本 .jpg

image007_ 副本 .jpg


Shenzhen Lideming teknologi co., LTD. Er en fabrikk som spesialiserer seg på produksjon av skostrekk. Fabrikken ligger i den 3 bygningen i Jinxing Industrial Park, Dalang Huchang Road, Baoan District, Shenzhen City.

Våre fordeler:

1. Komplett sett med sko dekker produksjonsutstyr: (klut skjære maskin, datas Symaskin, automatisk datamaskin broderi maskin).

2. Perfekt skostrekkproduksjonsprosess: (skjæreverksted, syverksted, broderiverksted, emballasjeverksted, inspeksjonsrom).

3. Stor daglig produksjon: (Det finnes produksjonslinjer på 30 personer, produserer 8 000 par sko per dag).

4. Leveringstid: (levering innen 1-5 dager etter bekreftelse på bestilling).

5. Garanti for kvalitet: (Skoomslaget produsert av fabrikken er fullt inspisert for å sikre at skodekselet er 100% kvalifisert).

6. Pris innrømmelser: (kluten leveres direkte av produsenten og prisen er rimelig og rimelig).

7. Perfekt service garanti. (Kunden vil gi den skadede skostrekkfabrikken gratis i det ubrukte skodekselet.


image009.jpg

image011.jpg


FAQ:

1, Hva bør være oppmerksom på under bruken av blå antistatiske skostrekk?

en. De blå anti-statiske skostrekkene er beskyttende sko som eliminerer den statiske elektrisiteten til menneskekroppen og kan forhindre elektrisk støt på under 250V.

b. De blå anti-statiske skostrekkene brukes hovedsakelig for å forhindre at kroppen i statisk elektrisitet kan forårsake forbrenning, eksplosjon og andre steder der det er elektrostatisk fare (som petroleum, kjemisk, kull, trykk, gummi, medisinsk, rensing, elektronikk og andre næringer arbeidsplass).

c. Slitestyrken bør ikke overskrides i mer enn 200 timer. Hvis motstanden ikke er innenfor det angitte området, kan den ikke brukes som en antistatisk sko. De blå antistatiske skostrekkene krever motstanden mellom 100K ohm og 100m ohm.

d. De blå anti-statiske skostrekkene og ledende skoene skal ikke brukes med tykke isolerende sokker og isolerte innleggssåler. Blå anti-statiske skostrekk er forbudt å brukes som isolerende sko.

e. Bruken av blå antistatiske skostrekk skal være antistatisk gulv. Stedet der ledende sko skal brukes, skal være ledende bakke.

f. Blå anti-statiske sko dekker bør brukes med anti-statiske klær, og vær oppmerksom på produktets rengjøring, vanntett og fukttett.

Forespørsel