Stripete anti-statiske skostrekk

stripete anti-statiske skostrekk Vi produserer stripete anti-statiske skostrekk for produsenten av Kina. Vi har profesjonell teknisk team og avansert produksjonsutstyr for å sikre at kvaliteten på produktene og tjenestene. Vi vil gi utmerket service og konkurransedyktig pris for deg. Produkt...
Chat nå

Produktdetaljer

stripete anti-statiske skostrekk

Vi produserer   stripet anti-statisk sko dekker Kina produsent. Vi har profesjonell teknisk team og avansert produksjonsutstyr for å sikre at kvaliteten på produktene og tjenestene. Vi vil gi utmerket service og konkurransedyktig pris for deg.

Produktnavn: stripete anti-statiske skostrekk

Merke: Lideming

Produktkategori: Skovertrekk.

Farge: blå

Overflate materiale: anti-statisk stripe klut

Eksport: Ja

Antall tilfeller: 260

Størrelse: gjennomsnittlig størrelse

Opprinnelse: Shenzhen, Kina.

Stil: anti-statisk, anti-skid.

Karakteristisk: Den stripede kluten kan brukes til å indusere den statiske ladningen av menneskekroppen, som effektivt kan undertrykke støv av menneskekroppen i det støvfrie elektrostatiske kammeret.

Applikasjonssteder: vanlig elektronisk industri, LCD-produksjon, medisinsk produktindustri, halvlederindustri, hodeproduksjon, chipproduksjon, optisk, wafer på ESD, og rense nivået med kravene til produksjonsområdene.


image002.gif

image004.gif

image006.gif

image008.gif

image009.jpg


image011.jpg


Vanlige spørsmål :

1, hvorfor bruke stripete anti-statiske skostrekk?

A. Virkningen av renslighet.
På grunn av det rene rommet er et luftfilter frem og tilbake, det er et veldig rent sted.
Støv er uunngåelig har falt på bakken, på grunn av effekten av menneskelige aktiviteter, aktiveres statiske støvpartikler. Dette vil ikke bare øke konsentrasjonen av støvpartikler, men også fly de luftbårne partiklene inn i produktet og forårsake mer forurensning. Så bruk stripete anti-statiske skostrekk kan holde produktene rene.

B. Generert statisk elektrisitet
Selv om det er sant at du bruker antistatiske jumpsuits og anti-statiske skostrekk, betyr det ikke at all statisk elektrisitet er isolert. Årsaken er at når folk beveger seg hardt, vil sålene og bakken frembringe friksjon. Hvis statisk elektrisitet ikke styres i tide, vil det føre til skade på produktet. Så iført en stripet antistatisk skostrekk kan unødig skade på produktet unngås.

C. Tilfredshet ved å ha på seg stripet antistatisk skostrekk.
Fordi ren rommet er et konstant temperatur- og fuktighetsmiljø, så er det en viss trykkforskjell i forhold til utemiljøet. En ikke-lekkasje av antistatiske tiltak har gjort arbeidstakere verre i sin tilfredshet, hvis det kombineres med kraftig trening, vil kroppens kjøleeffektivitet være lav, og kan til og med ta bort menneskelige metabolitter.


Forespørsel