Svart Slitesterkt Skovertrekk

Svart Slitesterkt Skovertrekk

Produktene eksporteres til Taiwan; Japan, Sør-Korea, USA, Frankrike, Storbritannia og europeiske land er i tråd med internasjonale miljøstandarder. Vi støtter Black durable shoe cover Kina Produksjon, forskning og utvikling, design og andre tjenester. Vi har vært i Black Durable Shoe Cover år gammel, fått en rekke teknologi patenter. Vi leverer også mann PE regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer

Produktnavn: Svart skodeksel

Merke: Li Deming

Materiale: flannel

størrelse: en størrelse

Farge: Svart

Opprinnelsessted: Shenzhen

Utførelse: manuell

Behandler tilpasning: kan

Broderte logo: kan

Denne skodekselet er for tiden ikke på lager, hvis du trenger, vennligst kontakt kundeservice online! Takk skal du ha!

Selskapet spesialiserer seg på å produsere alle typer klutskodeksler: fløyelsskodeksler, bomullsskodeksler, nylondukskodeksler, etc.
FAQ: Ligger i sentrum av gledeverdenen, "Golden Hoop" fritt fall, fra høyden på 65 meter 360 grader for å nyte parkens skjønnhet, beundre den spektakulære utsikten over himmelen og bergbanen stoppet plutselig , umiddelbart faller vertikalt, det høres ut som om det er forferdelig, men det er veldig kult når jeg virkelig prøver det opp. Det er også det mest sjokkerende skriket i Chimelongs glede. Når jeg setter meg for en stund, blir jeg trukket av en stor hammer som flyr fra bunn til bunn. Litt høyere, mellom himmelen og himmelen, kan du blende fansen, spennende! I øyeblikket du stopper, kan du føle ditt eget hjerterytme, som om hele personen vil bli kastet ut; fra den store pendelen er det uforklarlig å ha følelsen av resten av livet. Det uformede skateboardet ligner den super store pendelen, og det er også en super spennende opplevelse.


(1) Husk å sjekke forsikringsforanstaltninger når du spiller, vær oppmerksom på sikkerhet;

(2) Happy World har også tatt vare på gjestene som bor på hotellene i Chimelong. Hvert rom har et armbånd, og de fire prosjektene i "4D Cinema", "Star Battle" og "Forest Temple" er overspringet;

(3) Barn kan også motta et kort. Det er omtrent ti spilleelementer på kortet. Hver gang du finner en medarbeider, kan du få et kapittel og samle inn 8 kapitler for å få et minnesmerke ved den utpekte plasseringen. Kjøp en iskrem;

(4) Raincoats er best utstyrt med skostrekk, som er mer kostnadseffektive;


Forespørsel