Svart plastskodeksel

Svart plastskodeksel

Et sklisikkert belte er plassert ved munnen av skodekselet for å holde det nær ankelen. 5. Den bakre delen vedtar en praktisk glidelås, noe som er praktisk for rytterne å sette på og løsne raskt. Vi produserer svart plastskodeksel china produsent. Vi har vært i svart plastskodekke 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også utendørs gjennomsiktig regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer


Produktnavn: Nylon klut med høyt rørkjøring

Merke: Li Deming

størrelse: en størrelse

Materiale: nylonduk

Farge: Svart

Opprinnelsessted: Shenzhen

Utførelse: manuell

Behandler tilpasning: kan

Bruk: Spesielt vanntett og vindtett for ridning

FAQ: Guangdong Neifu Futian Nature Reserve ble etablert i oktober 1984. I mai 1988 ble det fremmet til et nasjonalt naturreservat med et samlet areal på 921,64 hektar. Den består av to områder, Neigu Island og Futian Mangroves. , er to relativt uavhengige økosystemer.

(1) Neigu Island

Neiyi Island ligger på østsiden av Pearl River Estuary. Det ligger midt i Shenzhen, Zhuhai, Hong Kong og Macao. Det ligger 9 kilometer øst for Hong Kong, 30 kilometer vest for Zhuhai og 17 kilometer nord for Shenzhen Shekou. (Svart plastskodeksel)

Den indre toppen av Indre Mongolske øya er grønn og vakker, med grønn og grønn, og en lang strøm med vakkert vann, som bevarer en relativt fullstendig sørlig subtropisk eviggrønn, bredbladet skog, som i utgangspunktet er dekket av planter og hovedsakelig sekundær skog. Det finnes et bredt utvalg av planter, inkludert 569 arter av ville karplanter, som tegner seg for 10,2% av det totale antall karplanter i Guangdong. Blant dem er hvit cassia, villlykja og wild longan nasjonalnøkkelen beskyttet villplanter, blant annet villløg og villangan er viktige. Germplasm ressurser.

Wildlife ressurser er også veldig rike. De viktigste beskyttelsesmålene er de nasjonale, førsteklasses beskyttede pattedyrene, med totalt mer enn 1200. I tillegg er det også nøkkelbeskyttede dyr som oter, pangoliner, svarte øre lus, pythoner og tiger frosker. (Svart plastskodeksel)

(2) Futian Mangroves

Mangroveskogen i Futian Nature Reserve dekker et område på ca 100 hektar og er rik på biologisk mangfold. Det er 175 arter av høyere planter, inkludert 16 arter av mangroveplanter og 12 arter av mangroveplanter som naturlig dyrkes lokalt, for eksempel sjølakk, canola og paulownia. Trær, hvite bein, mus og trær.

Mangrove reserve er også en viktig fugl habitat. Det er om lag 200 fuglearter, hvorav 23 er nasjonale nøkkelbeskyttede fugler, som plume, sea otter, white spoonbill, black-faced spoonbill, gule billed egrets, lynxes, blackbilled gulls, brown winged ugler, etc., blant annet verdens mest truede fugler, den svarte ansiktet spoonbill, står for om lag 15% av den globale summen. Det er en viktig "overføringsstasjon", "stoppested" og "bensinstasjon" på vandringsruten for internasjonale trekkfugler på den østlige halvkule. (Svart plastskodeksel)

Neifu Futian naturreservat ligger i et regnfullt område når det gjelder turisme. Vær så snill å ta med din egen vanntette regnfrakk og vanntett skodeksel. Fordi været er foranderlig, ser jeg på den klare himmelen med et blikk, og det regner tungt i et øye.

Himmelsregnet, flagrende i et spor, som den fine sanden som flyr på himmelen; bringe håp til jorden grønn, fuktighet i bladspissen, og også bringe en hyggelig smak til anda i elven dammen, 觅 Leter etter mysteriet til Futian Nature Reserve.

Shenzhen Lide Ming raincoat er billig og stilig, og det påvirker ikke kroppens verdi, men det øker også sin egen temperament og blir en motetrend. (Svart plastskodeksel)


Forespørsel