Black Shoe Covers Non Slip

Black Shoe Covers Non Slip

Reduksjon av motstanden, på grunn av bruk av elastisk stoff, er det ikke lett å deformere etter strekking, elastikken er rimelig, skoene vil ikke bli pakket for stramt, og overflaten av skoene vil ikke være flatt, noe som danner en våkne, noe som ikke kommer til å røre på bevegelsen. hindring Vi produserer svarte sko dekker glidende kina produsent. Vi har vært i den svarte sko dekker ikke glidende 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologi patenter. Vi leverer også utendørs gjennomsiktig regnfrakk.

Produktdetaljer

Produktnavn: Nylon klut med høyt rørkjøring

Merke: Li Deming

størrelse: en størrelse

Materiale: nylonduk

Farge: Svart

Opprinnelsessted: Shenzhen

Utførelse: manuell

Behandler tilpasning: kan

Bruk: Spesielt vanntett og vindtett for ridning

Egenskaper:

1. Reduksjon av motstanden, på grunn av bruk av elastisk stoff, er det ikke lett å deformere etter strekking, elastikken er rimelig, skoene vil ikke bli pakket for tett og overflaten av skoene ikke vil være flate, danner et våkne som ikke kommer til å røre på bevegelsen. hindring.

2, med selvlåsende, bunnen har totalt to hul forside og bakside, og den hule delen har en sterk elastisitet, kan passe perfekt sammen med en rekke road sko, fjellsko, effektivt øke friksjonen, glidebryteren anti-slip effekt.

3, anti-fouling og støvtett, elastisk stoff, ikke bare pustende og wicking effekt, er veldig bra, rimelig, men også kan forhindre problemer forårsaket av støv og smuss, ikke bekymre deg om de små insekter som kryper inn i skoene i utendørssporten, disse forferdelige tingene har skjedd.

4. Slipebeltet brukes på munnstykket på skodekselet, som ligger nær ankelen for å unngå å falle av.

5. Den bakre delen vedtar en praktisk glidelås, noe som er praktisk for rytterne å sette på og av raskt.


FAQ: Beacon Hill Park ligger på nordsiden av Shenzhen sentrum, ved siden av det sentrale området Futian, som dekker et område på 146 hektar. Det er et kupert bølgende land med mer enn ti små topper. Tre av hovedtoppene er reist i øst og vest, og de er oppkalt etter pennholderen. Hovedtoppen ligger 178 meter over havet, mot den keiserlige bygningen. Fra toppen kan du overse det travle bybildet, og se over Shenzhen Bay, Shekou og Hongkongs Sheung Shui, Yuen Long. Parken utfører for tiden ulike infrastrukturprosjekter. I dag har Bijiashan Park bygget mer enn 400.000 kvadratmeter plener, to kunstige innsjøer og to gressskåler. Det har utviklet fiskemuligheter og tehager. Hvert år, Double Ninth Festival, en stor fjellklatring konkurranse og en rekke plen boller vennlig kamper. Parken vil også være vertskap for store arrangementer for å berike borgernes fritid. Bijiashan Park gir besøkende et sted å hvile i sentrum. Det er mange høye fjell og skoger i Bijiashan Park. Bijiashan Park dekker mer enn 80% av fjellet, og den høyeste toppen er 178 meter over havet. Det tilhører fjellparken. (Svart sko dekker ikke slip)

Parken er rik på plantressurser, med en vegetasjonsdekning på over 95%, mer enn 1000 plantearter, og mer enn 560 arter av ville dyr. Parken ligger i den nordlige delen av det 800m lange grønne beltet og er en viktig del av det grønne beltelandet. Terrenget i parken er rik og variert, landskapsressursene er gode, plantene er fullt dekket, og det er mange slags dyr. Blant dem er sommerfugler, fugler, insekter, slanger og andre varianter rikelig. Parken har en rik safari park med pattedyr som civet, pinnsvin og hare. Det er mer enn 20 slags fugler som truss, tit, gråt mage, egret, natthjerne, kingfisher, spotted ugle, papegøye og bambus kylling. Det er mange slags naturlige skoger i Bijiashan Park, som er ganske skogsrike. Skogen består av eukalyptus, liten leafhopper, svart mulberry og taiwanesisk akasia. De blandede treslagene inkluderer 20 arter som andebolder, gulkveg og søtt tannkjøtt. Undervoksplantene er blomstrende og har et bredt utvalg, hovedsakelig dominert av myrtle, ni seksjoner, villpion og leopardhud. Det er 7 gamle trær i parken, inkludert 2 fisketrær, 126 år gamle; 5 lychees, 106 år gammel. Den overordnede planen for Bijiashan Park er å bygge en komplett, typisk europeisk stilshage, som maksimerer det opprinnelige landskapet og stilen. Besøkende kan gå fritt i parken, nyte den rike naturen i parken, og nyt stillheten og atmosfæren vekk fra byens skyline. (Svart sko dekker ikke slip)


Hot Tags: svart sko dekker ikke slip, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like