Blå Menn Skovertrekk

Blå Menn Skovertrekk

Rimelig pris, din tilfredshet, vår jakten! Kvalitetssikring, kvalitetsservice! Det anbefales å kontakte selgeren for detaljer, du kan ringe for å diskutere. Vi er Blue men skosikring china leverandør. Vi har vært i Blå menns sko dekke 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologi patenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.

Produktdetaljer

Produktnavn: Tykket bunn PVC-regnskodeksel

Merke: Li Deming

Materiale: PVC

Skap: 20-fots skap med 27.000 par eller så

40-fots skap med 63.000 par eller så

Farge: blå, rosa

Stil: solid farge

Funksjoner: vanntett og glidende

Egenskaper:

1). Lett å utføre på regnfulle dager

2). Tørk av og legg den i posen etter bruk, lett å samle inn

3). Ny design, ergonomisk

4). Velg riktig størrelse for bruk, ikke for strekk

Merke: Li Deming

Størrelse: S / M / LFAQ: Ligger i Nan'ao Town, Shenzhen, er Qi Niang Mountain den største toppen av South Island of Dapeng Peninsula. Det er 869 meter over havet og den nest høyeste toppen i Shenzhen. Qi Niang fjelltoppene er ujevn og fjellene er bratte og majestetiske. Fjellene, toppene, bergarter, fjell, jungler og rikelig dyrelivsressurser utfyller hverandre. Her er det ingen støv og sorg i byen. Den magiske er ren, sjarmerende og intim. Niangshan sjarm, i tillegg til toppene og toppene, stalwarten grønn, men også på grunn av hennes legender og historier. En sa, Qi Niangshan, Dapeng Mountain også. Tidligere var det syv eventyr som reiste hit, for eksempel Pengzhong og havet, så på deres skjønnhet og ikke ønsket å komme tilbake til himmelen. Jade keiseren hørte nyheten og skyndte seg til Raytheon for å forfølge det. De sverger til døden og insisterer på å bli i verden. Keiser av himmelen klaget og gjorde det til å bli syv topper, kalt Qi Niang Mountain. En sa at Qiiangshan Mountain er et kornproducerende fjell. På grunn av potetkornet, kassava, taro, yam og andre avlinger på fjellet, finnes det alle slags avlinger. Spesielt i området Dashiyan (tidligere den gamle Dashili), er den rik på ingefær, som er kjent for sitt krydrede og varige rykte. De som går opp på fjellet for å hente kornet, vil bli returnert med full last, og dermed morens navn. Trafikk i byen med 360 buss til Nanao Town, i South Australia byen for å ta en liten firehjul eller motorsykkel, som for eksempel selvkjøring, kan bilen parkeres i mineralvannet.

Følelsen av regn treffer ansiktet - friskt og naturlig; favorittregn, mest elsket av regnet - søtt og søtt; Favoritt regn, favoritt å gå med familien i dysen - rolig; favorittregn, min favoritt og mine venner er i regnskogen - full av energi.

Turistattraksjonen til Qi Niang Mountain er i et regnfullt område når det gjelder turisme. Vær så snill å ta med din egen vanntette regnfrakk og vanntett skodeksel. Fordi været er foranderlig, ser jeg på den klare himmelen med et blikk, og det regner tungt i et øye. Shenzhen Lide Ming raincoat er billig og stilig, og det påvirker ikke kroppens verdi, men det øker også sitt temperament og blir en mote trend.Hot Tags: blå menn sko dekke, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like