Blå plastskodeksel

Blå plastskodeksel

Gå ut på regnfulle dager, lett å bære, tørk rent og sett i posen etter bruk, lett å samle. Vi er Blue Plastic Shoe Cover China leverandør. Vi har vært i den blå plastskodekket 12 år, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer

Produktnavn: Women's PVC Justerbar Medium Tube High Heel Rainproof Shoe Cover

Farge: trykt rød, trykt blå

Skap: 20-fots skap med 27.000 par eller så

40-fots skap med 63.000 par eller så

Materiale: Pearl film PVC + glatt stripe bølge bunn)

Størrelse: som følger

Størrelse ML XL

Skostørrelse 35-36 37-38 39-40 41-42

FAQ: Sammenlignet med steinbroene i de gamle byene Jiangnan, som er paret i par, synes Yongxing-broen i Shajing å være ganske ensom.

Yongxing Bridge er en typisk steinbuebro. Broen er 50 meter lang og har en trehulls bro med en høyde på 5 meter. Det antas å kunne passere en stråtrad trebåt. Broen er laget av granitt steiner, enkel og sjenerøs, og bare små stein løver er skåret på piler av broen. Hvis du er forsiktig, vil du finne en drage og Phoenix mønster gravert grunnt på platen midt på brodekk. For mer enn tre hundre år siden, er Yongxing Bridge en av de sjeldne gamle broene i Shenzhen. Det er også krystallisering av visdom og ferdigheter i det gamle Shenzhen-folket. (blå plastskodeksel)

Det er forstått at Shajing Yongxing-broen ble bygget i Kangxi-perioden av Qing-dynastiet og ble gjenoppbygd i det 50 år gamle Qing keiser Qianlong (1785). Det ble bygget av Zeng Qiaochuan av Xinqiao Village og bygget av granitt stein. Fra Ming og Qing-dynastiene til Republikken Kina var det en velstående by. På den tiden måtte varene i Songgang, Shiyan, Shajing og andre steder bli handlet her, og deretter transportert til sjøs til Guangzhou, Hong Kong og Macao, etc. Shuttle, stemmen er full av mennesker. Yongxing Bridge er en av de få eksisterende gamle broene i Shenzhen. Det ble oppført som en kommune på nivåsiden av kulturelle relikvier i august 1984. (blå plastskodeksel)

Yongxing Bridge turisme er i et regnfullt område, når du kommer til å reise og spille. Vær så snill å ta med din egen vanntette regnfrakk og vanntett skodeksel. Fordi været er foranderlig, ser jeg på den klare himmelen med et blikk, og det regner tungt i et øye. Shenzhen Lide Ming raincoat er billig og stilig, og det påvirker ikke kroppens verdi, men det øker også sitt temperament og blir en mote trend. (blå plastskodeksel)


Forespørsel