Blå skoen dekker engangs

Blå skoen dekker engangs

Vi er en produsent av disponibel skoovertrekk, med store maskiner og utstyr, kan levere et stort antall skoovertrekk, kan tilpasses for nye og gamle kunder.
Chat nå

Produktdetaljer

Denne skoen er en engangs spesielle sko dekke. Spesielle agent tykner sklisikker såle og elastisk skoen dekselet for å sikre at det ikke faller, ikke strekke føttene og er nøye sydde av arbeiderne.

Merke: Li Deming

Stil: tykkere sko dekke

Farge: blå hvit bakgrunn

Størrelse: én størrelse, kan produseres etter kundens ønske

Gjeldende folk: unisex

Gjeldende miljø: Hjem, rettsmedisinske, sykehus, støvfritt workshop, støvfritt laboratorium, antistatisk sted, regnfull dag.


VANLIGE SPØRSMÅL:

Nylig, noen turister rapportert til media som han gikk til Rainbow foss naturskjønne stedet i Dabie fjellet, Huangwei byen, fylket Yuexi, provinsen Anhui. Men for å styre glass plattformen, må han betale en sko dekke og en vedlikeholdsavgift på 10 yuan per person tid. Dette gjorde at han føler forvirret. "Hva gjør ham enda mer forundret at han sa at han tok av hans sko barfot eller førte sin egen skoen dekker og gikk på glass-plattformen, men han ble nektet av ledelsen. Jeg spurte mistanke om ulovlig belastninger i Rainbow faller naturskjønne stedet i Dabie fjellet."

Etter å ha mottatt tilbakemeldinger fra turistene, gikk reporteren til Rainbow fossen i Dabie fjellet, Huangwei byen, fylket Yuexi, provinsen Anhui. Foran den naturskjønne stedet intervjuet reporteren flere passasjerer tilfeldig. De sa at hvis de ønsker å gå til glass plattformen, må de betale 10 yuan per person. Bruke skoen dekselet og opprettholdelse avgift av plattformen, kan du sette på skoen forsiden av den naturskjønne stedet å gå på glass-plattformen.


For situasjonen reflektert av turister, om morgenen 26. September, gikk reporteren til provinsen byen pris Bureau av provinsen Anhui. De aktuelle ansatte av bureau forklarte at hvis turister ha lignende sko med negler og lignende, som påvirker sikkerheten til glass plattformen, besøkende kan frivillig kjøpe Dabie Mountain Rainbow foss glass plattform erfaring kupongen, og styret glass plattformen å spille hvis turistene ha sko. Ikke påvirke sikkerheten til glass plattformen, eller bringe din egen skoen dekker, bare føtter, etc., vil styret glass plattformen å spille, naturskjønt område administratorer ikke kan avslå, men også kan ikke tvinge brukere til å kjøpe Dabie Mountain Rainbow foss glass plattform erfaring kuponger, for å styre glasset spille i ringen.


Forespørsel