Blå Skovertrekk

Blå Skovertrekk

Hvis passasjerene støter på tungt regn på veien, blir de ikke i stand til å bevege seg. Reisende har ikke lov til å reise med store regnstøvler mens de er på reise, og tilgjengeligheten av regnutstyr er viktig. Vi er PVC-barnemote regnfrakk china leverandør. Vi har vært i PVC-barnens mote regnfrakk 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.

Produktdetaljer

Produktnavn: Tykket bunn PVC-regnskodeksel

Merke: Li Deming

Materiale: PVC

Skap: 20-fots skap med 27.000 par eller så

40-fots skap med 63.000 par eller så

Farge: blå, rosa, tilpasses

Stil: solid farge

Funksjoner: vanntett og glidende

Voksen regntett skodeksel

Kode lengde lang bredde

M 26CM 11CM 20CM

L 27CM 11CM 20CM

XL 28CM 11CM 20CM


Regntette skodeksler er et must-ha for kontorarbeidere. Kontorarbeidere har high-end skinnsko, og de er mer deprimerte når de møter regnfulle dager.


Transparent belt point rain boots.jpg

girls shoe covers.jpg

PVC transparent shoe cover.jpg

Transparent belt point shoe cover.jpg

Transparent shoe cover.jpg

外贸站.jpg


Vanlige spørsmål: Spill i Shenzhen Central Park, husk å ha regnjakker og skodeksler!


Shenzhen Central Park ligger i den sentrale delen av Shenzhen City. Den er fordelt på en stripe nord og sør. Den er forbundet med Bijia Mountain i nord, Huanggang Port i sør, og et rent fruktgrønt belte i sør.

The Central Park tar naturen og naturprinsippene for hagearbeid som ledende ideologi for hagearbeid. Det bruker hovedsakelig plante landskapsarbeid for å få fullt utbytte av mangfoldet av naturlige planter og sesongmessige endringer. Parken har plantet spesielle arter som kanadisk date palm, tvilling stor king kokosnøtt, hengende melon tree, elefant øre bønne, pølse tre, regn tre, lilla blad plomme og rødt blad svart. Den ytre periferien til parken er en sparsom skogsplen dyrket av palmer, som danner et tropisk jungellandskap i sør. Den sentrale delen er en sentral plen omgitt av jungelen, noe som skaper en rolig plass i sentrum mens du skaper en skog. Det er også et kunstig innsjøfiskeområde og en nasjonal treningspark.

Central Park Park har seks kommunale veier, inkludert Shennan Avenue, Zhenhua West Road, Hongqi Road, Huafu Road, Binhe Road og Huanggang Road og Futian River. Det er en grønn jord i sentrum. Parken er ikke vedlagt og trafikken til parken er ekstremt praktisk.

Shenzhen Central Park turisme er i et regnfullt område, når du kommer til å reise og spille. Vær så snill å ta med din egen vanntette regnfrakk og vanntett skodeksel. Fordi været er foranderlig, ser jeg på den klare himmelen med et blikk, og det regner tungt i et øye. Shenzhen Lide Ming raincoat er billig og stilig, og det påvirker ikke kroppens verdi, men det øker også sitt temperament og blir en mote trend.


Hot Tags: blå sko dekker, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like