Cloth Shoe Cover

Cloth Shoe Cover

Vi er Cloth Shoe Cover Kina leverandør. Vi har vært i Cloth sko dekke 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologi patenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer

Produktnavn: Klutskodeksel

Merke: Li Deming

størrelse: en størrelse

Farge: farge

Opprinnelsessted: Shenzhen

Utførelse: manuell

Stil: Unisex

Gjeldende personer: voksne

Kan tilpasses: kan

Kan du brodere logo: du kan

Merk: Denne skostrekk er ikke på lager for øyeblikket. Ta kontakt med kundeservicesystemet hvis du trenger det. Takk skal du ha!


Vanlige spørsmål: Skoomslag nye produkter, 6 motforanstaltninger alle får

Shopping guide trening

Før den nye skodekselet settes på hyllene, er det nødvendig å trene folkene i butikken for å forstå den nye informasjonen på skodekselet og forbedre bevisstheten om varene, og forbedre samsvarende evne til salget, servicetallene og produkter. Dette vil ytterligere utdype forbrukerens nye sko. Gode følelser.

Aktivitet

Når du planlegger en begivenhet, må du bygge momentum, ha styrke til å snakke om styrker, og har ingen styrke å snakke om. Gi kunden en grunn til å gå inn i butikken, og skille den fra andre butikkers "skosett ny oppføring", noe som gir kunden en ny forstand.

Insistere på pris

Nye sko er ikke nedsatt, vi må følge prisen på sko. Kan brukes til å lage gaver, kjøpe redusert beløp, kjøpe en full kupong, etc. i stedet for rabatter.

Kamp kampanje


Flere typer dårlig utførte varemerkombinasjoner er arrangert sammen som en pakke for salg, og denne kampanjepakken tillater patronen å kjøpe flere produkter på en gang.

Hjertemøbler

Elegante møbler vil lyse opp forbrukeren og skille butikken din fra andre butikker. Samtidig er det nødvendig å gi den mest fremtredende posisjonen til den nye skodekselet. Og de nye møblene på skodekselet vil gjøre det mulig for forbrukerne raskt å forstå hovedtrekkene til produktet og øke kjøpsfrekvensen.

Analyse av varer

Lag en generell vurdering av om varene kan selges godt. I henhold til kundens prøvefrekvens og utveksling av veiledning med kunden, er den nye stilen til sesongen laget, og varene utveksles og lagres i sanntid, klar for vanlig salg.

Lide Ming skostrekk produsenter står overfor nasjonale franchisetakere. Hvis du er en person med høye idealer, så delta i klær sko industrien, sammen med oss for å bygge det første merket av nasjonale sko, for å skape en strålende drøm rett rundt hjørnet!


Forespørsel