Cover Sko Kids

Cover Sko Kids

Vi er deksler sko barn Kina Grossister. Vi har profesjonell teknisk team og avansert produksjonsutstyr for å sikre at kvaliteten på produktene og tjenestene. Vi leverer også utendørs regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer

Egenskaper:

1). Lett å utføre på regnfulle dager

2). Tørk av og legg den i posen etter bruk, lett å samle inn

3). Ny design, ergonomisk

4). Velg riktig størrelse for bruk, ikke for strekk

Merke: Li Deming

Størrelse: S / M / L

Materiale: PVC

Farge: rosa rød / blå

Opprinnelsessted: Shenzhen

Utførelse: manuell

Skap: 20-fots skap med 27.000 par eller så

40-fots skap med 63.000 par eller så

FAQ: Longyuan ligger på nr. 433, Longyuan Road, Longgang District, Shenzhen. Det er den eneste hage-stil parken i Kina med temaet drage kultur. Det er en antikk gate i nord for Longyuan Park. Det er det eneste turistmarkedet i regionen som integrerer blomster og fugler og antikviteter. Det er 64 klassisk stil butikker og mer enn 400 booths i markedet. (Dekker sko barn)

Dragon Garden har mer enn 38.000 drage skulpturer. Formen på dragen er opp til Yin og Shang-dynastiene. Den dekker den gamle Shudi, den gamle Baiyue og Han, Miao, Yi og Naxi etniske grupper. Gudene reiste og knuste de åtte polene, med fokus på essensen av Hualong-kulturen i parken. I tillegg til inngangsdøren. Spranget i bassenget er kranen blekksprut, drage skilpadden kravler på bakken, og drager på veggen er skyve. Huilong-broen over Longgang-elven, steinstolpene er skåret ut. Det er mer enn 20 viktige attraksjoner som Longmen Hangsheng, Longxiao Jiutian, Nine Dragon Wall, Guanyin Pavilion, Longwang Palace, Wulong Pavilion, Huilong Bridge og Xiangsilin.

Longyuan Gate er en fem-åpent intermittent fjell Ming og Qing stil bygning. Et par Ai Yeqing steinutskjæringer foran Qilin Xiongmen Gate kommer inn i hovedinngangen og Longma ønsker gjestene velkommen. Legenden har det at dragehesten er som en drage, og symbolet på hele kroppen. Fuxi ble inspirert av det og begynte å male de otte diagrammer for å skape den kinesiske sivilisasjonen.

To doble paviljonger er bygget rundt parken, og paviljongen er omgitt av skatter. Det er enkelt og elegant. Sentrum av parken ligger i Ai Ye Qingshi buegang. Forsiden av landet er gravert med navnet på den håndskrevne boken "Keiserens hjemby", og de berømte forskerne Huo Songlin og Gu Qinzhou er gravert på begge sider. De åtte landskapene og de ti kjendiser Tianshui har skrevet 104 lange bokstaver. Etter buen er et par hvite marmor klokker på begge sider høye og høye, og isen er klar og ren. Å gå til Jiujie Imperial Road, vandre på plattformen, omgitt av det blå jade gjerdet, er stolpene beskyttet, og plattformen ligger i templet.

Den Cheng Ji Dian er hoveddelen av Dragon Garden. Det er hovedhallen til Jiukai-fjellet. Hallen viser 19 statuer av kjendiser i Tianshui-dynastiet, som Fuxi til Qing-dynastiet. Dragen preget, gavlen med imitasjon mahogni muraler og Maijifeitian veggmalerier og 32 tre preget malerier av historiske historier i antikken, Fu Li Huihong, imponerende og storslått, som reflekterer den historiske kulturen og kunsten Tianshui, viser den moderne Tianshui arkitektur stil.

Maji Mountain Tourism er i et regnfullt område når det gjelder turisme. Vær så snill å ta med din egen vanntette regnfrakk og vanntett skodeksel. Fordi været er foranderlig, ser jeg på den klare himmelen med et blikk, og det regner tungt i blinken av et øye.

Regnet strømmet, og blader av ulike blomster og planter ble kondensert med krystallvanndråper. Skyene rullet opp i skyene, og regnet falt fra himmelen. De frie regndråpene smeltet på elva som en stålkule kastet ned, sprutte høyt vann; Det tykke regnet slo andre folks vinduer og knirket. Regndråpene rullet ned på gressstammen, og en dråpe ble boret i jorden. En annen dråpe ble boret inn i gresset og kunne ikke bli funnet. Regn som tusenvis av sølv silke flyte ned fra himmelen, falt takene i rader med vanndråper, som en vakker perle gardin.

Shenzhen Lide Ming raincoat er billig og stilig, og det påvirker ikke kroppens verdi, men det øker også sitt temperament og blir en motetrend. (Dekk sko barn)


Forespørsel