Dekker sko kvinner

Dekker sko kvinner

Regnskoomslaget er laget av høy kvalitet pvc-materiale og har god regnmotstand. Bunnen er laget av tykk glatt plastbunn, som er slitesterk. Det er spesielt egnet for regnfulle dager og kan plasseres direkte på utsiden av skoene for å hindre at skoene blir våte. Vi dekker sko kvinner Kina leverandør. Vi har vært i dekker sko kvinner 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologi patenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.

Produktdetaljer

Produktnavn: Women's PVC Justerbar Medium Tube High Heel Rainproof Shoe Cover

Farge: trykt rød, trykt blå

Skap: 20-fots skap med 27.000 par eller så

40-fots skap med 63.000 par eller så

Materiale: Pearl film PVC + glatt stripe bølge bunn)

Størrelse: som følger

Størrelse ML XL

Skostørrelse 35-36 37-38 39-40 41-42


FAQ: Gongming Town Loucun har mer enn 20.000 mu lychee, kjent som "den første landsbyen kinesisk lychee". The Changleing Litchi Demonstration Park dekker et område på 1000 mu. Den har bygget Changle Pavilion, promenaden, observasjonst dekk, skulpturen "Litchi King" og reliefskulpturen som reflekterer lychee-kulturen, litchi-hagen, litchi-mikro-sprinkleranlegget og annen litchi-moderne produksjon og turisme. En kombinasjon av prosjekter. Den Changtai Lvyuan Fritid Økologisk Landbruk Turisme og Sightseeing Area er under bygging. Med temaet økologisk fritid som sentrum, er det planlagt å bygge flere funksjonsområder som hageområde, idrettshall og fritidshotell. Hagefunksjonen omfatter et multifunksjonelt kompleks, en temapark for økologisk hage og en prøveutdanningshall. Sports- og underholdningsområder inkluderer golfbaner, svømmebassenger, feltfelt, fiskeplasser, etc. Fritids- og rosområdet inkluderer en grønn promenade matgate, en fritidsklubb, et morsomt gårdshus og en fritidsvilla. (kvinners skodeksel)

Det kan sies at "phoenix-treet ble plantet, og fenomenet kom fra seg selv." Med den kontinuerlige veksten av industrielle bedrifter har landsbyen akselerert prosessen med urbanisering, og utseendet til landsbyen har gjennomgått grunnleggende endringer. Jordbruksinfrastrukturen har også blitt ytterligere forbedret, og den utvikler seg gradvis i retning av skala og industrialisering. Landsbyens grøntplantningsområde er 1.560 mu, med en årlig produksjon på 5.365 tonn; fruktplantningsområdet er 12 527 mu, med en årlig produksjon på 1.075 tonn, fiskevannsoppdrett er 366 mu, og årlig produksjon er 124 tonn; Levende griser er 3,910; Fjærfeoppdriften er 304.000. Loucun har god jord og klimatiske forhold. Det er 4 reservoarer på territoriet med en beholdning på 4,5 millioner kubikkmeter. Det er en viktig landbruks- og vannressursjonsvernsone i Shenzhen. I begynnelsen av reformen og åpningen oppdaget Loucun-folk at bruk av sandskråningene i landsbyen for å plante lychee er deres unike fordel for å bli rik. Etter mer enn 20 års hardt arbeid har lychee-skogen i fjellene og slettene et område på 25.000 mu og en årlig produksjon på 10.000 tonn. Landsbyen er også kjent som "den første landsbyen China Litchi" (kvinners skodeksel)

Gongming Town Lou Village ligger i et regnfullt område når det gjelder turisme. Vær så snill å ta med din egen vanntette regnfrakk og vanntett skodeksel. Fordi været er foranderlig, ser jeg på den klare himmelen med et blikk, og det regner tungt i et øye. Shenzhen Lide Ming raincoat er billig og stilig, og det påvirker ikke kroppens verdi, men det øker også sitt temperament og blir en mote trend. I Lichee Village, erfaring plukke lychee for hånd. Træret er stort og rødt, frisk lychee, hvilken du vil spise. 20 yuan spiser casual, plukker tilfeldig. Hvis litchi plukket er ikke nok, hvis du vil ta det tilbake til familien din, må du betale ekstra. (kvinners skodeksel)


Hot Tags: dekker sko kvinner, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like