CPE Engangs plastskodeksel

CPE Engangs plastskodeksel

familiens rengjøring (slik som gulvbelegg) for å unngå gjentatt rengjøring. Og etter rengjøring (fordi vannet ikke er tørt) kan det ikke komme inn i huset problemer. Vi er CPE engangs plast skomottøy produksjon fra Kina. Vi har viet oss til CPE engangs plastskodekke i 12 år, og våre markeder er spredt over det meste av Europa og Amerika. Vi leverer også "engangs sko dekker og andre sko dekker".
Chat nå

Produktdetaljer

Produktnavn: G-type spenne PE plastskodeksel

Merke: Li Deming

Materiale: PE

størrelse: en størrelse

farge: blå

Opprinnelsessted: Shenzhen

Gjeldende personer: voksne

Bruker:

En: familiebesøk. Unngå sjakler forårsaket av fotlukt etter at du har tatt av deg skoene.

For det andre: familiens rengjøring (slik som gulvbelegg) for å unngå gjentatt rengjøring. Og etter rengjøring (fordi vannet ikke er tørt) kan det ikke gå inn i husets problemer

Tre: kontorbygg, kontor og forretningsforhandlingsrom. Bruk dette produktet til å vise luksus stil og subtil service

Fire: sykehus. Hotel dedikert til å bruke trygt. Helse. Beleilig.

Fem: biler og fly, osv. Unngå å få gjørmete flekker etter at du har kommet inn i bilen etter regn. Vann flekker, etc.

Seks: Når det regner, unngå smerten av skinnsko.


CPE disposable plastic shoe cover.jpg

FAQ:

Turister kull CPE engangs plast sko dekker, te kort salt innsjø ble plaget av søppel

Det meste av søppel i Chaka Salt Lake er en engangs sko deksel.

På samme dag ble videoen på nettrøde stedet "Mirror of the Sky" Qinghai Chaka Salt Lake påstått å være en "junkyard" -video. Reporteren lærte fra Chaka Salt Lake Scenic Area at det naturskjønne stedet er nå i turistsesongen. På toppen av dagen kan 12 tonn søppel beregnes, og en stor del av dette er CPE-engangs plastskodekket som turister går inn i saltvannet. Det er rapportert at for å lette miljøet presset av Chaka Salt Lake, har det naturskjønne området spesialtilpasset de nedbrytbare utleie sko dekker, og arrangert nesten 200 rengjøringspersonell for å inspisere det naturskjønne stedet. Det naturskjønne området gir besøkende mulighet til å nyte skjønnheten mens du nyter skjønnheten.

"Sky of the Sky" Lakeside søppel overalt Med ankomsten av sommersesongen, har Qinghai Chaka Salt Lake, som er omdømme til "Mirror of the Sky", blitt en ettertraktet mål. Men "himmelens speil" på samme dag har gjentatte ganger hatt søppel.

Ifølge videoopptreden av en turist er strandpromenaden på kanten av Chaka Salt Lake full av turister som kommer til besøk. Ved foten av turister er det mange plastavfall av forskjellige farger. På scenen fortsatte personalet på det naturskjønne stedet å plukke opp søppelet og spille kringkasting av "Vennligst kast søppel i søppelkassen".

Ms. Yan, som for tiden reiser i Chaka Salt Lake, informerte reporterne av Beiqing Daily at Chaka Salt Lake er nå et nettsted for nettrødskyting. Publikum liker å komme inn i sjøen for å ta bilder av "speil av himmelen" -effekten, og gå inn i saltvannet for å ha på seg en skostrekk. . "Mange har lett forlatt skostrekkene som passerer gjennom innsjøen. Det viktigste søppelet på stedet er skodekket. "

12 tonn søppel ryddet i toppperioden

I går, hakket, for netto te kort salt innsjøen for å endre søppel dump, intervjute Beiqing Daily reporter en Li etternavnet ansatte i Chaka Salt Lake Scenic Area. Han sa at etter turister i sommerturismen, med økningen i antall turister, har noen turister ubevisste bevegelser som er lette å søppel. "Vi er stadig oppmerksomme på miljøvern i det naturskjønne området. Det naturskjønne stedet er også utstyrt med mange publisitetsspor, og det finnes også patruljer for personalet, men det er fortsatt dårlig miljøbevissthet for turister."

Ifølge personalet i etternavnet Li, for å opprettholde sanitæren til det naturskjønne stedet, ble et profesjonelt rengjøringsfirma spesielt ansatt i utsikt til sommertoppen. Nå er antall rengjørings- og tjenestepersonell på hele naturskjønne stedet ca 180. For å likvide søppel etter turister har mange rengjøringspersonell jobbet fra kl. 06.00 til 10.30 om morgenen, noe som er veldig vanskelig. "På toppen var rengjøringspersonalet i stand til å rydde 12 tonn søppel fra det naturskjønne stedet en dag."

Lis stab sa at det nå er rundt 40.000 mennesker om dagen i toppperioden på det naturskjønne stedet. "En eller to personer som kaster søppelarbeidere kan komme seg over, for mange mennesker, vi har press for å likne."

For å beskytte det naturlige miljøet i Chaka Salt Lake og gi besøkende en bedre opplevelse, fra 15. juli begynte det naturskjønne stedet å begrense 50.000 mennesker daglig.

Det naturskjønne området gir utleie fornybare miljøvennlige sko dekker

Siden det er nødvendig å bære skoskap i saltvannssjøen, gir det naturskjønne stedet turister med skostrekk. Reporteren til Beiqing Daily så på den offisielle nettsiden til Chaka Salt Lake. I april i år viste det naturskjønne stedet at det var å beskytte miljøet i Chaka Salt Lake. Det naturskjønne stedet ble tilpasset med en spesiell fornybar miljøvennlig skodeksel, og besøkende kan leie den til lave priser i det naturskjønne stedet. Samtidig anbefales turister å ikke ta med andre skodeksler fra ikke-naturskjønne områder til sjøen. Hvis de har blitt kjøpt utilsiktet, kan de overleveres til personalet på det naturskjønne stedet og returneres når de forlater.

I går tjente det naturskjønne stedet som en medarbeider som håndterer klager fra turister. Beiqing Daily reporter informert om at leie av miljøvern sko dekker i det naturskjønne stedet er 5 yuan per par og innskuddet er 100 yuan. Når du forlater det naturskjønne stedet, returnerer turister skostrekkene, og depositumet blir refundert. Det er forstått at etter lanseringen av leieavtalen er det også mange turister som leier skodeksler på det naturskjønne stedet, og antallet øker stadig, men noen turister velger fortsatt å kjøpe sko dekker seg selv. "Det er folk som selger CPE engangs plastskodeksler utenfor det naturskjønne stedet, ca 20 yuan per par, prisen er dyrere enn det naturskjønne stedet, og det er ikke miljøvennlig."

Reporteren forstår at Wulan County-myndighetene i Chaka Salt Lake-området nå har utgjort en håndhevelsesgruppe. Hver dag blir ulovlige forhandlere som selger engangsskodeksler i de naturskjønne stedene likvidert, konfiskert ikke-miljøvennlige skodeksler og brent sammen.


Forespørsel