CPE plastskodeksel

CPE plastskodeksel

biler og fly, osv. Unngå å få gjørmete flekker etter at du har kommet inn i bilen etter regn. Vann flekker, etc.We leverer CPE Plastic Shoe Cover Kina prøven test. Vi har profesjonell teknisk team og avansert produksjonsutstyr for å sikre at kvaliteten på produktene og tjenestene. Vi leverer også Miljøvennlig PVC badekåpe.
Chat nå

Produktdetaljer

Produktnavn: PE plastskodeksel

Merke: Li Deming

Materiale: PE

størrelse: en størrelse

farge: blå

Opprinnelsessted: Shenzhen

Gjeldende personer: voksne

Bruker:

En: familiebesøk. Unngå sjakler forårsaket av fotlukt etter at du har tatt av deg skoene.

For det andre: familiens rengjøring (slik som gulvbelegg) for å unngå gjentatt rengjøring. Og etter rengjøring (fordi vannet ikke er tørt) kan det ikke gå inn i husets problemer

Tre: kontorbygg, kontor og forretningsforhandlingsrom. Bruk dette produktet til å vise luksus stil og subtil service

Fire: sykehus. Hotel dedikert til å bruke trygt. Helse. Beleilig.

Fem: biler og fly, osv. Unngå å få gjørmete flekker etter at du har kommet inn i bilen etter regn. Vann flekker, etc.

Seks: Når det regner, unngå smerten av skinnsko.


Vanlige spørsmål: Den 8. gamle mannen fortaler et kull liv og lærer barn å bruke gammel klut for å lage skodeksler.


Om morgenen den 28., åpnet Chongqing Women's Federation og partiledelsen for partiets arbeidsutvalg i Nord-New Area en "bor i Chongqings lavmolekylære familieliv" i fellesskapet av Goodwill Road. Gartneriet sunn fornuft i samfunnet og det pro-gode vei samfunnet lav-karbon liv familie demonstrasjoner Hundrevis av samfunnets beboere har intervenert i samfunnets lavkullaktiviteter.

Samfunnsaktivitetene er svært rike, med hageforedrag, gamle ting forfriskende, kullsyrefornuftskonkurranse og familiebonsai-utvalg. Zhang Li, nestleder for hagearbeid og hagebruk i Chongqing, og gartnerekspert Zhang Li lærte helsevesenet sunn fornuft for samfunnets innbyggere. Den grønne miljøvern var tvunget til å dele den grønne og miljømessige beskyttelsen for familien og livet.

Innbyggerne flyttet også til potteplantene plantet av familien, og samfunnet vant prisen. I åpenbaringen av de gamle tingene lærte den 80 år gamle Liao Xingsu bestemor entusiastisk barna barna hvordan de brukte den gamle kluten til å sy de fargerike skodekslene. Innbyggerne i samfunnet utførte også bygging av miljøvernposer med gamle burdocks og bygging av dekorasjoner med avfall. Vente. Samfunnet har også organisert små partnere for å åpne opp sunn fornuftstrening og rushing for å konkurrere.

Hvilke dyr passer for å dyrke hjemme? Hvilke dyr er helsefarlige hjemme? Hageekspert Zhang Li er en støtte for samfunnets innbyggere. Hun sa at peppermynte har bakteriedrepende farging; rose kan motta karbondioksid; hibiskus har støvabsorberende og farging; sølvkarpe, edderkoppplante, aloe vera og klor kan motta formaldehyd, og disse dyrene kan plantes med fred i sinnet.


Forespørsel