Dobbel sklisikring på bunndekselet

Dobbel sklisikring på bunndekselet

Vårt firma er en profesjonell produsent av sko dekker. Vi foretar bestillinger for spesielle skodeksler til fabrikker, eiendommer og villaer i inn-og utland. Vi er doble sklisikre nederste denim-skostrekk produserer fra Kina. Vi har viet oss til Dobbel sklisikring i bunnen av denim i 12 år, og våre markeder er spredt over det meste av Europa og Amerika. Vi leverer også Ryggsekk regnjakke og Bike regnjakke.
Chat nå

Produktdetaljer

produktinformasjon

Produktmerke: Li Deming

Produktnummer: LDM-568

Produktmateriale: Camouflage denim

Produktets opprinnelse: Shenzhen

Produktspesifikasjoner: 31 * 20cm

Produkt stil: mote

Produktemballasje: bagged

Enten det kan tilpasses: du kan

Er det mulig å legge til en logo:

FAQ: S henzhen Hakka Folkemuseum Shenzhen Hakka Folkemuseum er det største området av Hakka boligbygg i landet. Shenzhen Hakka Folk Museum er "Crane Lake New House", er bygget for Roche, bygget i Qing-dynastiet Qianlong år, totalt tre generasjoner, bygget i flere tiår. Dekker et areal på 24816 kvadratmeter, byggområde på 14530 kvadratmeter, nord og sørbredde 166 meter, øst og vest 109 meter, totalt 179 boliger, hver enhet består av flere hus, totalt hundrevis av rom. I husets vegger som "tilbake" form, hele komplekset fra innsiden og utsiden av den toveggede fasen av formasjonen, periferien flatt foran bredden av den smale, sølvstangformede, omgitt av vegger og periferien, flyet er firkantet. (Dobbel sklisikring nederst denim)

Hus, haller, haller, hus, brønner, korridorer, gårdsplassens utforming, som en labyrint, lett å holde vanskelig å angripe, det er "ni dager 18 vel, ti domstoler", sa korridoren! Hakka folkemuseum i Shenzhen har viktig historisk verdi i å studere Hakka folkekultur, opprinnelsen, den sosiale strukturen til Hakka klan-systemet, patriarkalsk klan konsept og familie ånd. Samtidig er museet et vitne til historien, kulturen, folkloren og arkitekturen i Shenzhen-området, og det er den mest konsentrert visning av lokale folkeskikk i Shenzhen, som har viktig historisk, vitenskapelig og kunstnerisk verdi. Hakka folkemuseum er en provinsiell nøkkel kulturell relikvier Protection Unit, er Shenzhen "Hakka Capital" av landemerke bygningen. I desember 1996 opprettet den tidligere Longgang-regjeringen det nye huset Hok Lake som et Hakka folkemuseum. Offisielt åpnet i begynnelsen av februar 1998. August 1998 av Shenzhen Municipal People's Government som en by-nivå kulturelle relikvier Beskyttelsesenheter.

Juli 2002, ble oppført som provinsielle Cultural relics Protection Unit av Guangdong Provincial People's Government. Ta en titt på Shenzhen Hakka Folkemuseum, skoene er best satt på sklisikring. Hver dag er det et stort antall besøkende, som kommer inn fra utsiden eller bringer smuss eller annet støv. Fordi du bare kan gå på føttene, blir sålene uunngåelig flekket med annet støv. Museet er generelt stort i størrelse, og det er ikke for tidlig å lukke bygningen. Dette vil gi mye arbeid til museets arbeidende rengjøringsmidler. Hold gulvet rent hvis alle er på skoene med et glidebestandig skodeksel. Den usynlige er mye mindre unødvendig arbeid. Shenzhen City-ming klut sko Sett produsenter, billig kvalitet og god, kan gjenbrukes. ( Dobbel sklisikring nederst denim )


Forespørsel