Dobbel, glidende bunn, polyesterdukskodeksel

Dobbel, glidende bunn, polyesterdukskodeksel

Vi tilbyr Dobbel sklisikker bunnduk i polyesterduk og tilpasset OEM. Vi dedikert oss til Dobbel sklisikret bunnduksko på 12 år, som dekker det meste av Europa og Amerika. Vi er også forsyner, gutt regnjakke dress.

Produktdetaljer

Produktnavn: Sklisikring av glidende klut

Merke: Li Deming

Materiale: Polyester

Opprinnelsessted: Shenzhen

farge: blå

størrelse: en størrelse

Utskriftslogg: Ja

Boks antall: 200 par

Gjeldende personer: unisex

Gjeldende steder: innendørs, støvbestandige steder etc.


Vanlige spørsmål: Husk "dataklassen" i minnets dyp? Dagene med å bruke skodeksler er borte for alltid.


I de årene da datamaskiner ikke ble brukt mye, var den forrige delen "Computer Class" eller "Microcomputer Lesson" eller "Information Technology Class" vår sjeldne mulighet til å komme i kontakt med datamaskiner. På den tiden syntes nettverket å være mystisk, og datamaskinen syntes å "tenke", vi er veldig "nysgjerrige", dypt i minnets dyp, det er spill som har blitt spilt i de årene, skodekker som går gjennom , spenne ballen i musen, se se sammen, "dataklasse" Hva gjør du?

I samme år var datamaskinen ikke så smart nå, og det var nødvendig å manuelt skrive inn "kommandoen" før den tilsvarende operasjonen kunne utføres. På den tiden var det virkelig et tastatur i hånden, og jeg har det i verden! Etter at 90 venner kanskje ikke har vært utsatt for operativsystemet "kommando", starter direkte fra windows98, er det ikke noe som Windows 10, men det er et så stygg grensesnitt som fremkaller "døv" til datamaskinen.

Bruk et skostrekk for klassen

I den tiden da datamaskinen var en "luksus", hadde datamaskinen også en "presisjonsinstrument" -hue. Det var viktig å ha på seg en skostrekk på en dataklasse. Hver klasse har en lærer eller klassekamerat som sjekker på døren for å se om den er slitt. Skoomslag, glemte klassekamerater, bare slakk tilbake for å ta med!


Hot Tags: dobbel glidende bunn polyester klut sko dekke, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like