Double Non-slip bunn fløyel sko dekke

Double Non-slip bunn fløyel sko dekke

Vår fabrikk har vært støttet av våre kunder i mange år, og akkumulert produksjon og materiell sko dekke maskin og plastprodukter (dusj cap), hjemme tekstiler og daglige nødvendigheter behandling av ikke-vevd produkter. Vi er Double non-slip bunn fløyel sko dekke produksjon fra Kina. Vi har viet oss til Double non-slip bunn fløyel sko dekke i 12 år, og våre markeder er spredt over det meste av Europa og Amerika. Vi leverer også ryggsekk regnfrakk og sykkel regnfrakk

Produktdetaljer

Produktnavn: Høyverdig sklisikre klut sko dekke

Merke: Li Deming

størrelse: én størrelse

Farge: farge

Opphavsland: Shenzhen

Utførelse: manuell

Stil: Unisex

Gjeldende folk: voksne

Kan tilpasses: kan

Kan du sy logo: du kan

 

Merk: Denne skoen dekke er ikke på lager for tiden. Kontakt det kundeservice systemet hvis du nød den. takk!

20.000 yuan er selvfølgelig en veldig fin bilvask prosess. Dette er veldig populært i utlandet, men noen av de beste bilene som Ferrari, Rolls Royce og Lamborghini er også tilgjengelig for denne prisen. Hvis du sier slike kjøretøy, prisen på 20.000 yuan er ikke noe, men hvis du virkelig forstår det, selv vanlige folk vil tenke at slik pris er virkelig verdt pengene. Vi vet at folk som kjører en bil kan bringe en sko dekke når de kommer på bussen. Selv når de ta rattet, må de bruke hansker. Dette krever en bil med en forsiktig pass. Bilvask prosessen er naturligvis ikke lett. .

Fra begynnelsen kan vi se at arbeiderne som utfører den interne rengjøring utføres med hansker, med veldig profesjonell og fin liten børster, samt en rekke rengjøring agenter, seter, ratt, osv. Når ting blir nøye brukt, bør rekkefølgen og andelen noen rengjøringsmidler kontrolleres. Til slutt, renset håndklær bør være omhyggelig renset med rene håndklær. Noen fine hjørner, instrumentpaneler, etc., bruke også dem. Gå til bomullspinnen for rengjøring.


Hot Tags: Double non-slip bunn fløyel sko dekke, Kina, produsenter, leverandører, fabrikken, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like