Støvtett PE skodeksel

Støvtett PE skodeksel

Familiens rengjøring for å unngå gjentatt rengjøring. Og etter rengjøring kan ikke komme inn i huset problemer.Vi leverer støvbestandig PE skostrekk china leverandør. Vi gjennomfører en rekke nasjonale prosjekter, og vårt forskerteam har gjentatte ganger studert i utlandet, har samlet et vell av teknisk erfaring. Vi har en gruppe profesjonelle personell til din tjeneste. Dekkskodeksler, regnskodeksler, leverer vi også.
Chat nå

Produktdetaljer

Merke: Lideming

Eksport: Ja

Artikkelnummer 02255

Eksport: Ja

Opprinnelse: Shenzhen, Kina.

Emballasje: 100 / pakke (10 / volum 10 ruller / pakke)

Hvorvidt kilden til patentet: nei.

Farge: blå


Bruker:

En: familiebesøk. Unngå sjakler forårsaket av fotlukt etter at du har tatt av deg skoene.

For det andre: familiens rengjøring (slik som gulvbelegg) for å unngå gjentatt rengjøring. Og etter rengjøring (fordi vannet ikke er tørt) kan det ikke gå inn i husets problemer

Tre: kontorbygg, kontor og forretningsforhandlingsrom. Bruk dette produktet til å vise luksus stil og subtil service

Fire: sykehus. Hotel dedikert til en bruk sikkerhet. Helse. Beleilig.

Fem: biler og fly, osv. Unngå å få gjørmete flekker etter at du har kommet inn i bilen etter regn. Vann flekker, etc.

Seks: Når det regner, unngå smerten av skinnsko.


FAQ:

Veien til vekst av støvbestandige PE skodeksler

Det er veldig mulig å velge nye produkter i den første virksomheten. Selv om risikoen er høy, er det relativt enkelt å lykkes fordi det nye produktmarkedet er uendelig. Den vellykkede mesteren Chen Anzhi sa en gang en historie. Når han avsluttet sin tale i Singapore, dro en lytter til ham og spurte: "Hvorfor kan jeg ikke bli Bill Gates?" Chen Anzhi spurte ham: "Hva gjør du?" Litt av en kjær venn: "Å åpne en kosmetikkbutikk i Singapore." Chen Anzhi sa: "Da kan du absolutt ikke være den rikeste mannen i verden, fordi markedet er bare litt, og markedet for Bill Gates er uendelig. Spesielt kan tjenesten din bare være å gjøre Singapore til en stor og liten plass, og Bill Gates 'tjeneste kan være hvor som helst i verden. Det vil si at Bill Gates har ingen konkurrenter, og du har mye. Så markedet som ikke er tilgjengelig i verden er uendelig. I verden er markedsandelen delt opp av alle, så det er vanskelig for vanlige folk å bli Bill Gates. "


Master Chens ord er veldig rimelige. Kjøpesentre som slagmarker, innovasjon er kilden til utvikling. Utviklingen av nye produkter er svært rask, og utviklingen av tradisjonelle produkter er relativt langsom, og selv kan bare opprettholde deres forsyning. Men å se på råvaremarkedet, er det ikke lett å finne et godt nytt produkt. Hvis det er enkelt, kan alle enkelt gjøre en formue. Markedet er ofte dominert av profetene, mote styres også av profetene, støvbestandige PE-sko dekker er et så sjeldent nytt godt produkt, tidlig inngripen på markedet for skolemaskiner er utvilsomt en utmerket mulighet til å trykke på den første fatet av gull. Skoomslagsmaskinen har et bredt spekter av bruk, som fabrikker, hoteller, hoteller, sykehus, kontorer, laboratorier, datarom, eiendomsmodellhus og andre steder. Så lenge du tar tak i denne forretningsmuligheten, gjør ditt beste, ikke invester mye, og risikoen er svært liten. Med det store overskuddsprosessen gitt av selskapet, trenger du bare å selge 10.000 enheter i året, du kan trykke den første millionen i livet og oppnå rikdom. Ideelt, leve et rikt liv!
Forespørsel