Mote Pvc Transparent Skovertrekk

Mote Pvc Transparent Skovertrekk

Den gode nyheten er at det er gjenstander for å beskytte sko for tiden, det vil si vanntett fottøy dekker, men ikke så fin, men likevel funksjonell. Vi er mote pvc gjennomsiktig sko dekke Kina leverandør. Vi har vært i Fashion pvc gjennomsiktig sko dekke 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologi patenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.

Produktdetaljer

Produktparametere

Materiale: pvc stoff

Størrelsesvalg: 34-42

Produktvekt: 190g

Produktfarge: blå

Produktegenskaper: regn, anti-fouling

Produkt introduksjon: sammenleggbar, lett å bære, ingen plass, lett å rengjøre, skyll med vann, langvarig bruk, fly en gang.

spesifikasjon

Sole bunnlengde

Gjeldende størrelseFAQ:

Fotsporene om sommeren er nådd nærmere og mer detaljert, noe som indikerer den våte perioden som kommer. Når det regner, er det paraplyer og fottøy kan ikke sikres fra nedbøren. Når det regner, er forsvaret av sko alene frustrerende. Hvis du feilaktig blir avslørt for regnet, kan du bare få kvikk av trenden hele dagen.

Og hvitebearbeideren setter på høykvalitets eather fottøy, og de er også mye mer klinisk deprimert når de kommer over stormfulle dager. Det er også elevenes hendelse og noen hildre som liker å sette på tennissko. Hvis fottøyet blir tatt i regn, bruk helt tørt stoff for å tørke ut regnet på fottøyets overflate, etter at ha satt helt tørt håndkle eller papir rett inn i skoene, ellers er fottøyet fuktig.

Den gode nyheten er at det er gjenstander for å beskytte sko for tiden, det vil si vanntett fottøy dekker, men ikke så fin, men likevel funksjonell. Utseendet til regnskoffet dekselet er et utmerket middel til problemer med hvem-arbeider. Det gir hvite arbeider med et utmerket nedbørsutstyr. Dette er den aller første viktigste funksjonen.


Hot Tags: mote pvc gjennomsiktig sko dekke, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like