Mote Transparent Skovertrekk

Mote Transparent Skovertrekk

På dette tidspunktet er det en fin regnfrakk og du kan også være et godt syn. Gå i høstregn i en stilig regnfrakk og nyt høstlandskapet. Vi er Mote gjennomsiktig skinnedekorineleverandør. Vi har vært i Fashion gjennomsiktig sko dekke 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologi patenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.

Produktdetaljer

Produktnavn: Long tube rain shoe cover

Merke: Li Deming

Farge: Blå Tilpassbar

Skap: 20-fots skap med 27.000 par eller så

40-fots skap med 63.000 par eller så

Størrelse: 34-42 unisex

Material: Ny PVC miljøvern materiale, giftfri, miljøvennlig

Funksjon: Beskytt sko mot regn og gjørme.


1. Vinden jakter regnet, regnet kjører vinden, vinden og regnet er forenet for å hente de mørke skyene på himmelen, og hele verden er i regnet.

2, høstregn er som en perle som skinner over himmelen, flagrende og vinker.

3, regnet sprinklet, alle slags blomster og blader kondenseres med krystall vanndråper.

På dette tidspunktet er det en fin regnfrakk og du kan også være et godt syn. Gå i høstregn i en stilig regnfrakk og nyt høstlandskapet.


Transparent shoe cover.jpgFAQ: Er det regntett skodeksel?

Kina er et land med et klart monsunklima, og den årlige fordeling av nedbør varierer sterkt. Kraftig regn og kraftig regn forekommer ofte i denne sesongen, og nedbør står for ca 70% av det totale årlige beløpet. Derfor er regntidenes ytelse også åpenbar, noe som er lett å forårsake flomkatastrofer, så det kalles også flomsesongen. I stor skala er den generelle regntiden i sør fra april til september, og nord er fra juni til september. Forskjellen mellom før og etter er 2, 3 måneder. Slutten av regntiden er tidlig i nord og sen i sør. Forskjellen mellom front og bak er bare ca 20 dager. Regnet er overskyet og solfylt, og noen ganger er regnet for sent for å forhindre at klærne og skoene blir våte. Jeg tror at mange mennesker vanligvis vil ta med en liten paraply for å unngå å bli våt, og dermed ignorere sine egne føtter. Sko slitt av kraftig regn vil definitivt være ubehagelig for en dag, det regner, har våte sokker og sko. En dag må det være noen skader: Etter en lang stund er føttene alltid i våt tilstand, huden på føttene vil krølle og skade huden; I tillegg har de våte føttene fortsatt våte sokker, føttene er ikke pustende og tilbøyelige til å mugg, noe som forårsaker soppinfeksjoner. Hvis du er en jente, må du være mer oppmerksom på at de våte skoene ikke bare er ubehagelige å bære, men også gjør huden på føttene blir verre, føttene av føttene vil vokse små og dryppe ~ og vil føre til overdreven fuktighet. Når gassen kommer inn i menneskekroppen, vil det forårsake magesmerter under den fysiologiske syklusen. Derfor, i tillegg til paraplyen, kan du også ha et par regn støvler.

Regnskoomslaget er et nytt produkt som har oppstått de siste årene. Den bruker helt naturlig gummi til å legge til et nytt slitesterkt glidemiddel, kombinert med regngummi sko og -. Funksjonen til den sekundære plastskodekselet er utformet for å være lettere og mer praktisk enn regngummeskoen. I regn og snøvær er dette skostrekket plassert utenfor skoene, og det er mulig å oppnå vanntette, slam- og beskyttelsessko uten å skifte sko. Det deformeres ikke utenfor skoene, faller ikke av, ikke glir. Det er mer holdbart enn engangs plastskodeksler, resirkulerbare, nedbrytbare og kan gjenbrukes. Den erstatter miljøpåvirkningen av engangsskodeksler og kan brukes innendørs og utendørs. Samtidig er det lett å bære, lett å rengjøre og lett å rydde opp. Det er også en høy hælskodeksel spesielt designet for kvinner.


Hot Tags: mote gjennomsiktig sko dekke, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like