G-type Buckle Disposable Plast Shoe Cover

G-type Buckle Disposable Plast Shoe Cover

Gjeldende miljø: hjem, rettsmedisinsk, sykehus, støvfri verksted, støvfritt laboratorium, antistatisk sted, regnfull dag. Vi leverer G-type spenne engangs plastskovertrekk porsjonsprøveprøve. Vi har profesjonell teknisk team og avansert produksjonsutstyr for å sikre at kvaliteten på produktene og tjenestene. Vi leverer også Miljøvennlig PVC badekåpe.

Produktdetaljer


Denne skodekselet er en engangs spesialskodeksel. Spesialagenten fortykker glidende sålen og elastisk skodeksel for å sikre at den ikke faller av, strekker ikke føttene og blir nøye syet av arbeiderne.

Merke: Li Deming

Stil: tykkere skodeksel

Farge: blå hvit bakgrunn

Størrelse: en størrelse, kan produseres i henhold til kundens krav

Gjeldende personer: unisex

Gjeldende miljø: hjem, rettsmedisinsk, sykehus, støvfri verksted, støvfritt laboratorium, antistatisk sted, regnfull dag.
Vanlige spørsmål: Skoomslagshandelen hjørne kunder mindre? Gi det til deg enkelt!

Nylig har utstillingen blitt betalt mer og mer oppmerksomhet fra butikken de siste to årene. Publikum har begynt å prøve å bruke noen visningsferdigheter for å optimere kombinere varer og rom for å tiltrekke seg kunder for å fremme profittmarginer; men som om de fleste butikker har et slikt hjørne, nærmer noen forbrukere, og når mange varer går inn i disse områdene, er de som å bli kastet i kulde! Er det ingen måte å lagre?

Ikke bekymre deg, la oss ta en titt på noen eksempler på døde hjørner i skobutikken. I det ideelle livet er det to typer skodekkerbutikker som er mest utsatt for døde flekker (kuldeområder).

En lang og smal skodeksel

I denne typen butikk er forbrukerne tilbøyelige til forsinkelser i forkant av butikken. Hvis produktet ikke er veldig interessant, er det lett å forlate butikken og ikke holde seg bak skodekselet. På denne tiden er baksiden av butikken et dødt hjørne (kaldt område).

B uregelmessig type

Den uregelmessige skodeksel er også veldig lett å ha et hjørne av butikken. Det er mer vanlig at denne L-formede butikken er populær blant forbrukerne i den varme sonen på bildet, og det er ikke lett å gå til det kalde hjørnet av hjørnet.

Hvordan lage det døde hjørnet "forynge"? Det er sant at de fleste av de døde ender er de urimelige arrene som ligger i skobutikken. Når butikkdekorasjonen er fullført, er det usannsynlig å bli renovert, selv om det viser seg å være urimelig.

Faktisk ønsker vi å gjenopplive slutten, vi kan bruke de tre karakteristikkene til mennesker: lys, farge og jakt for å fremme forbrukernes interesse i den endelige enden;

1. Vis nøkkelposisjonen

Å kunne vise i det døde hjørnet, bruke sportsprodukter og rekvisitter for å tiltrekke forbrukerne til hjørnet, har kun forbrukeren tatt et skritt lenger på dette stedet, og varene i hjørnet er mer sannsynlig å bli solgt.

I butikkhandelen er ca 20% av forbrukerne glade kjøp, og dermed øker forbrukerens synlighet av varene og indirekte hjelp til fremgang i salget.


▲ Vi kan la shoppingguiden informere forbrukerne om at det finnes sportsprodukter her, tiltrekke forbrukerne seg nærmere, og når de kommer nærmere, kan de se flere produkter i hjørnet.

2, legger en plakat

Det uoppdagede landet har nettopp blitt oversått av forbrukere og har blitt et hjørne av butikken. Derfor, for å tiltrekke seg øynene til forbrukerne, er det bedre å legge til noen spesielle dekorasjoner og iøynefallende plakater til det døde hjørnet for å tiltrekke seg forbrukere.

Akkurat som POP-plakatene som UNIQLO kan se overalt, er etterspørselen der for å tiltrekke deg, det er POP der. Mange har jaktet, og hva er plakaten på plakaten.

Selv om ikke bare de mest rådende stedene i butikken er kalt døde ender, kan statusen for å gå inn i butikken også være stedet der de døde ender eksisterer.

Denne statusen er ofte ikke i stand til å imøtekomme strømmen av mennesker. Når folk kommer hit, vil oppmerksomheten tiltrekke seg voluminøse varer, danner den mest populære importstatusen og selge kalde områder, så det er også mulig å legge ut plakater her.

▲ Det er en POP-plakat som sprer forskjellstørrelsen og forskjellinnholdet fra taket til hjørnet av hjørnet

3, konfigurer verktøyområdet

Det er også en god måte å gjenopplive kuldeområdet ved å sette produktopplevelsessonen, hvilestillingen, speilet etc. i det døde hjørnet.

Hver tomme plass i butikken er en knapp ressurs. Uansett hvilken butikk du åpner, vil den rasjonelle bruken av plass muliggjøre at flere varer blir vist og trukket til salg. Det er mange måter å håndtere døde ender. Senteret skal stå på forbrukerens synspunkt, slik at forbrukerne kan kjøpe favorittprodukter, uansett hvor de går til butikken.

Lide Ming skostrekk produsenter står overfor nasjonale franchisetakere. Hvis du er en person med høye idealer, så deltar i skobutikkindustrien sammen med oss for å bygge det første merket av nasjonale skostrekk, skape en strålende drøm rett rundt hjørnet!


Hot Tags: g-type spenne engangs plast sko dekke, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like