Jenter Skovertrekk

Jenter Skovertrekk

Funksjoner: 1. Redusere motstanden, på grunn av bruk av elastisk stoff, er det ikke lett å deformere etter strekk, elastikken er rimelig, skoene blir ikke pakket for stramt, og overflaten av skoene vil ikke være flatt, danner en våkne som ikke kommer til å ri ...
Chat nå

Produktdetaljer

Egenskaper:

1. Reduksjon av motstanden, på grunn av bruk av elastisk stoff, er det ikke lett å deformere etter strekking, elastikken er rimelig, skoene vil ikke bli pakket for tett og overflaten av skoene ikke vil være flate, danner et våkne som ikke kommer til å røre på bevegelsen. hindring.

2, med selvlåsende, bunnen har totalt to hul forside og bakside, og den hule delen har en sterk elastisitet, kan passe perfekt sammen med en rekke road sko, fjellsko, effektivt øke friksjonen, glidebryteren anti-slip effekt.

3, anti-fouling og støvtett, elastisk stoff, ikke bare pustende og wicking effekt, er veldig bra, rimelig, men også kan forhindre problemer forårsaket av støv og smuss, ikke bekymre deg om de små insekter som kryper inn i skoene i utendørssporten, disse forferdelige tingene har skjedd.

4. Slipebeltet brukes på munnstykket på skodekselet, som ligger nær ankelen for å unngå å falle av.

5. Den bakre delen vedtar en praktisk glidelås, noe som er praktisk for rytterne å sette på og av raskt.


Transparent skodeksel.jpg

Ofte stilte spørsmål: Med regnbeskyttet skostrekk kan regnet ikke lenger stoppe fotsporene mine.

Ligger i Guanlan Township, ved siden av den verdensberømte Guanlan Golf Club, er det et stort feriested med varme kilder, gårdsplukking, fiske, en liten dyrehage og en lekeplass. Utstyret på innsiden er veldig rik, det passer for helgen familieferier og fritidsferier.

I parken er det grunnleggende fritidsfasiliteter du kan tenke på her. Det er dyreparker som barn liker veldig mye. Selv om de ikke er store, er de ganske små dyreparker, men de kan også se dyreopptredener. Det er også en lekeplass kalt Happy Park i nordøst-hjørnet av parken. Det er store pendler, flygende hoder, romvandringer, skrik, spin-remskiver og annet fornøyelsessystem. Hvis du liker stimulering, kan du finne den her.

Du kan også gå på båt på sjøen i akvariet eller hente litt grønnsaker i bakken og plukke litt frukt. Fiske, ridning, CS-feltutvidelse, air zip slynge og forestillinger kan nytes på Performing Arts Square. Om sommeren er det et badeland. Om vinteren kan du vurdere å ta en varm kilde. Hvis du liker å spille, kan du spille den og gå tilbake til det enkle landsbygdslivet. På grunn av det store antallet prosjekter, kan spesifikke underholdningsprosjekter og -steder sees på den offisielle nettsiden.

Du kan kjøpe prosjektet i henhold til dine egne behov. Inngangsbilletten er ikke inkludert i prosjektet. Du kan også kjøpe pakken. For eksempel har underholdningspakken c en utsalgspris på 198 yuan, inkludert mellomroms tur + spinnhjul + galt anrop + Hand-walking tømmerbåt + dyrehage + flytrapeze + landets varme vår (ubegrenset tid en gang) + sceneytelse.

Fordi det vanligvis er helgferie, kan du vurdere å bo her for en natt, ikke så fort, det er mange romtyper i parken, avhengig av romtypen, prisen er inkonsekvent.

Da da Tiangong ikke gjorde skjønnhet, da du nyter naturen, regnet det plutselig. Hva skal du gjøre med dette? Hvordan velge? Som alle andre, hva er alternativene under taket? Det er vanskelig å få en god tid til å reise. Faktisk har balkongen fjellet i regnet også en sjarm. Det er imidlertid veldig beklagelig å være begrenset til et bestemt sted og å se andre vakre omgivelser.

Fasjonable gjennomsiktige damer glatte regndeksel og regnfrakk kan hjelpe deg med å løse problemet med ikke å kunne spille fritt på regnfulle dager. En 360 graders regnbeskyttet skodeksel beskytter skodekselet mot regn. EVA materiale mote regnjakke, pustende, ikke stikker til omsorg for deg. Når du spiller i regnet og nyter skjønnheten, har du blitt et landskap i andres øyne, og også kle på en drøm om andre.


Forespørsel