High-end Camouflage Denim Shoe Cover

High-end Camouflage Denim Shoe Cover

Vårt firma er en profesjonell produsent av sko dekker. Vi gjennomfører bestillinger for spesielle sko dekker til fabrikker, eiendommer og villaer i inn-og utland. Vi er produksjon High-end camouflage denim sko dekke Kina Grossister. Vi har vært i high-end kamouflage denim sko dekke 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologi patenter. Vi tilbyr også dobbel sykkelcykel.
Chat nå

Produktdetaljer

produktinformasjon

Produktmerke: Li Deming

Produktnummer: LDM-568

Produktmateriale: Camouflage denim

Produktets opprinnelse: Shenzhen

Produktspesifikasjoner: 31 * 20cm

Produkt stil: mote

Produktemballasje: bagged

Enten det kan tilpasses: du kan

Er det mulig å legge til en logo:

Vårt firma er en profesjonell produsent av sko dekker. Vi påtar oss bestillinger for spesielle skostrekk for fabrikker, eiendommer og villaer i inn-og utland.


High-end camouflage denim shoe cover.jpg

FAQ: Shenzhen Wangye Museum ble godkjent av Guangdong Provincial Department of Culture i februar 2009 og rapportert til Statens administrasjon av kulturarv for posten. Museet ble offisielt åpnet 21. oktober 2012. Museet for Wangye-museet ble skrevet av professor Pei Bai fra Peking University. Området ligger i tredje etasje i Longhua Cultural Center, Longhua District, Shenzhen. Det er et ikke-statlig museum som samler, viser, undersøker og viser antikke gjenstander. Dekker et areal på 2120 kvadratmeter. Det er nesten 10.000 stykker kulturhistorier i samlingen, og mer enn 40.000 stykker eksemplarer, inkludert sjeldne sjeldne gjenstander og unike samlinger i verden. Etter to gradering og vurdering er det 55 statlige kulturelle relikvier, 81 andre klasser av kulturhistorier og 68 kulturelle relikvier fra tredje klasse. Det er for øyeblikket den største samlingen av kulturelle relikvier på statlig nivå blant alle statseide og ikke-statseide kulturhistoriske institusjoner i Shenzhen. (High-end camouflage denim skostrekk)

Shenzhen Wangye Museum er delt inn i fire utstillingshaller, som inneholder mer enn 10.000 biter av dyrebare kulturhistorier og mer enn 40.000 biter av viktige eksemplarer. Samlingen av kulturelle gjenstander dekker Shangzhou, Warring States, Qin, Han, Tang, Song, Yuan, Ming og Qing dynastier. Materialene omfatter gull, sølv, kobber, jern, jade, stein, lakk, keramikk, porselen, tre, bein og mange andre kategorier. . Spesielt de krigende stater i de krigende stater, Chu og Han-dynastiet, Taocheng Tao Ming, de tidlige kinesiske Buddha statuer, Tang-dynastiet keramikk, Song Jin rødt og grønt porselen, de gamle keramiske puter, Song Jin-graven Inskripsjoner, de gamle byen relikvier av Central Plains, Song-dynastiet martyrdom Stone carvings, Song Jin leire plast keramikk molds, ovn ovn rester, etc., har mange egenskaper, all skala, og det er sjeldne sjeldne skatter i hver serie. Blant dem er samlingen av Sui og Tang Dynasties, Song Jinhong og Green Porselen anerkjent av det internasjonale akademiske samfunnet og det tibetanske samfunnet som verdens nummer ett.

For å delta i Shenzhen Wangye Museum, er det best å ha på seg en sklisikret klutdeksel. Det er et stort antall besøkende hver dag, kommer inn fra utsiden eller med lite eller ingen smuss eller annet støv. Fordi bare føttene går i sko, vil solene uunngåelig bli flekket med annet støv. Museer er generelt store i størrelse, og det er ikke for tidlig å lukke. Dette vil gi mye arbeid til museets arbeidsrengjørere. Hvis du legger en sklisikring på skoene dine, må du holde gulvet inne i hallen ren. Usynlig reduserer mye unødvendig arbeid. Shenzhen Lide Mingbu skostrekk produsent, prisen er billig og god, kan gjenbrukes. (High-end camouflage denim skostrekk)


Forespørsel