Høyverdig sklisikring

Høyverdig sklisikring

Stil: gullfløyel + limpinne bunnsløyfe + limpinne bunn bomullshake klut + limpinne bunn bomullsbelegg lerret + limpinne bunn.Vi er høyverdige sklisikre skinndekorasjeleverandør. Vi har vært i High-grade Anti-Skid Sko Cover 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologi patenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.

Produktdetaljer

Produktnavn: Høyverdig glidende fløyels skodeksel

Merke: Li Deming

Materiale: flatt flannel

Utførelse: manuell

Gjeldende personer: voksne

Broderte logo: kan

Behandler tilpasning: kan

Funksjoner: Ny farge, kan broderes, broderes, trykt, glidebunn (kan ikke velges ikke brodert, ingen glidebunn) kan rengjøres gjentatte ganger. (LOGO kan tilpasses etter kundens behov) Skostrekket kan tilpasses i henhold til ulike krav til kundene! God slitestyrke, rengjøringen blir ikke tynn, dobbel bunn! God slitestyrke, ikke lett å bli slitt av hælen på sålen, fungere bra! Gjentatt rengjøring forsvinner ikke, kan brukes i 2-3 år.

Størrelse: egnet til 36-44 meter 46 meter eller mer skreddersydd, kan skostørker deles: herreklær. Kvinne Klær. Barneklær tre spesifikasjoner kan også bestå.

Anvendelsesområde: hjem, forretningsenheter, kontor, eiendomsmeglerhus, elektronikkindustri, høyteknologisk, rentrom og så videre.

Farge: svart, kaffe, marine, lilla, grå, hvit, grønn, rød, etc., kan også gjøres i henhold til kundens krav.

Stil: gullfløyel + limpinne bunnsløyfe + limpinne bunn bomullshakeduk + limpinne bunnkulør lerret + limpinne bunn.
Ofte stilte spørsmål: På Millennium Bridge, hvorfor har alle arbeidstakere slitasje av høy kvalitet, ikke-glatt fløyelssko?


Alt personell som kommer inn i dekkene, må ha en høyglanset fløyelssko.

I går kastet byggearbeideren steiner på broen for å forberede seg på den andre leggingen.

Denne utgaven / Chongqing Morning News reporter Hu Jieru

Byggearbeidere tester temperaturen på den helles asfalten.

I går begynte Qianlingmen Jialing River Bridge å pakke asfalt, som er den siste prosessen til dekksystemet (unntatt tilleggsarbeid) og vil bli helt lagt ut i midten av neste måned. Chongqing Morning Post-reporteren kom inn i broen i går og spurte om fremdriften av prosjektet på forhånd. Før du kom inn på baneområdet, spurte veiledende ingeniør Wang Tao reporteren om å sette på et spesialdesignet lerret av høy kvalitet, sklisikret skinndeksel.

Asfalt trenger ikke å være selvflytende

Wang Tao sa at på grunn av den høye kravet til liming, bør brodekket være så støvfritt som mulig. Arealet av stålbrodekk på hovedbroen er ca 12.481 kvadratmeter. Det er ikke lett å rengjøre det. Mer enn 20 arbeidere brukte mops og filler for å rense brodekket på broen. Fra morgenen den 21, renset de hele dagen.

Brodekketbelegget er laget av støpt asfaltbetong. Transporten av denne asfalten er et spesielt temperaturtanker importert fra Tyskland. Fra asfaltblandet jordblandingsstasjon til byggeplassen til broen, har asfaltblandet jord blitt opprettholdt ved en konstant temperatur på 220-250 grader Celsius gjennom transportprosessen. Den høytemperatur asfalt som er dumpet ut, gjør det mulig å dampe fortauet, uten behov for rullekomprimering og direkte selvflytende støping. Bare tørk det jevnt med en paver og størk etter kjøling.

Når fortauet er offisielt asfaltert, blir asfalten til hver bil fortsatt samplet og sendt til laboratoriet for inspeksjon. For å forstå kvaliteten på fortauet på dagen, og å gi dataveiledning for belegget neste dag.

Xiao Jingjing, sjefingeniør av asfaltbelegget på brodekk av Liangjiang-broen, introduserte at asfaltsjiktet har to lag. Bare ett enkeltlag, enveis må være asfaltert i to dager, hele belegningsprosessen er mer tidkrevende, plasseringen av fortauet av veibanen, plasseringen av dreneringstusene, må manuelt asfaltert, som vi sier ofte "låsing".

Det er to lysstasjonstasjoner i brohodet

Brobelegningen vil bli ferdig midt i neste måned. Hvis været ikke er vakkert, i tilfelle regn, etc., kan tiden bli utsatt. Fortauet av fortauet blir farget betonggruve etter fortau, som både er vakkert og glidende, akkurat som East Shuimen Bridge.

Etter at brodekket er ferdig, vil installasjonen av gatelys og trafikkskilt bli utført for å sikre en jevn ferdigstilling av hovedbroen i juni. Den nåværende åpningstiden er imidlertid fortsatt usikker.

Qianmenmen-broen er også en enkeltspennet offentliggjørende jernbanebrytende bro, den øvre gangveien og toveis-firebanen. lavere nivå er en toveis spor linje, sporet nummer 6 vil krysse elven gjennom "bro buk", og orbital stasjonen vil være nær broen. Tilsvarer Xiaoshi stasjon og Grand Theatre Station, henholdsvis, ved broen av broen


Hot Tags: high-grade anti-skid sko dekke, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like