Høykvalitets dobbeltslipende nederste denimskodeksel

Høykvalitets dobbeltslipende nederste denimskodeksel

Vi tilbyr høyverdig dobbel sklisikker nederkant denim skostrekk china tilpasset og OEM. Vi dedikert oss til høyverdig dobbel-glidende bunn-denim-sko dekke 12 år, som dekker det meste av Europa og Amerika-markedet. Vi er også forsyner, gutt regnjakke dress.

Produktdetaljer

Produktnavn: Sklisikring av glidende klut

Merke: Li Deming

Materiale: Denim

Opprinnelsessted: Shenzhen

farge: blå

størrelse: en størrelse

Utskriftslogg: Ja

Boks antall: 200 par

Gjeldende personer: unisex

Gjeldende steder: innendørs, støvbestandige steder etc.FAQ: Chiwan Tianhou Palace, også kjent som Tianhou Museum, ligger i Xiaonan Mountain, ved siden av Chiwan Village, Nanshan District, Shenzhen, Guangdong-provinsen. Det er omgitt av fjell og hav og har vakker natur. Dens opprettelse er langt fra Song-dynastiet, og dens imponerende måte er fantastisk. Ming og Qing dynastiene har blitt reparert mange ganger. Dagens skala er lang. I de tidlige årene av Ming Yongle ble de tre skatte av eunukten Zheng He Feng Ming livet til forfedrene Zhu Xi, ledet Zhou Shi til Vesten og skapt havet. Silkeveien, Chiwan Tin Hau Temple er et viktig stopp. "Chiwan Victory" sentrert på Tianhou Palace er den første scenen i "Xin'an Åtte Scenes" under Ming og Qing Dynasties.

I dagene ble det også kalt Mazu, Tianzhu, Jomfru Maria og Guds Moder. Det var en gud som ble delt av skipmenn, sjøfolk, turister, selgere og fiskere. Mange kystområder har Mazu-tempelet.

Fra sin barndoms tid giftet Mazu seg ikke med barmhjertighet, og han var dedikert til å gjøre gode gjerninger. Han levde i havet for livet, reddet og hjalp krisen, og reddet mange fiskebåter og handelsskip i de stormfulle bølgene. I året da hun døde, følte landsbyboerne nåden til å redde liv før de døde. De bygde et tempel på Weizhou Island. Dette er det berømte Mazu-tempelet i Weizhou. Senere ble Mazus tro, sammen med den oversjøiske kinesiske Nandu, spredt over hele Nanyang, og Mazu ble en sjøgud allment antatt i kystområdene i Kina, Taiwan og Sørøst-Asia. I dag er det over 100 millioner mennesker i verden som tror på fremtiden. På steder der det er kinesiske innbyggere, har nesten alle dem troen på dagene. Mange utenlandske kinesere har slått dronningene inn i moderlandet og mødrenes inkarnasjon, og de har blitt røtter til utenlandske reisende. bro ". I post-Tianfu-troen er den festet i hjertet av moderlandets knyttneve.

For å delta i Museum of the Museum of the Tin Hau, er det best å bære våre produkter. Dette er respekten for Mazu, og det er også tilbaketrekking av selvkultivering. Hvis du holder på, hold gulvet inne i hallen ren. Usynlig reduserer mye unødvendig arbeid.

Hot Tags: høyverdig dobbel anti-slip bunn denim sko dekke, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like